Traian Basescu, despre vizita pe care i-ar fi facut-o Klaus Iohannis

Miercuri, 20 August 2014, ora 20:33
4344 citiri
Traian Basescu, despre vizita pe care i-ar fi facut-o Klaus Iohannis

Presedintele Traian Basescu a evitat sa confirme sau sa infirme ca presedintele PNL Klaus Iohannis i-ar fi facut o vizita, in luna iulie, precizand ca nu va dezvalui informatii cu privire la acest subiect.

"Este problema de credibilitate a lui Iohannis sa fie sau nu crezut. Nici eu nu voi spune, nici SPP-ul nu va spune vreodata, pentru ca se distrug evidentele la 24 de ore privind cine a intrat la presedinte in casa", a declarat Traian Basescu, miercuri seara, la B1 Tv.

Despre Klaus Iohannis, presedintele a spus ca "nu va putea niciodata, ca exponent al PNL, sa atraga electoratul dur" al electoratului sau, dar ca "trebuie sa iasa la lupta". Seful statului a revenit asupra discutiilor pe marginea presupusei vizite pe care primarul Sibiului i-ar fi facut-o.

Iohannis spune ca nu s-a intalnit cu Basescu. Ce a cautat primarul Sibiului la Vila Dante (Video)

"N-as vrea sa intru in niciun fel de declaratii care sa creeze prejudiciu cuiva cu care am relatii, cu exceptia lui Victoras Ponta. Am sa va spun ca intalnirile mele cu Ponta, in care se poarta ca un pisicut, sunt un deliciu si va asigur ca are tupeu maxim facand un caz din posibila vizita a lui Ioahnnis la mine acasa", a subliniat Traian Basescu.

Despre Ponta: Ura impotriva mea i se va intoarce in cap

Acesta a mentionat ca, "in principiu" nu va face publice alte inregistrari cu Victor Ponta de la Palatul Cotroceni, "dar omul asta este de o lipsa de caracter incredibila".

"Este un presedinte care vrea sa-si obtina mandatul pe ura impotriva lui Traian Basescu. Aceasta ura i se va intoarce in cap", a mai afirmat presedintele.

"Mentinand tema urii si a minciunii, Victor Ponta reuseste sa nu spuna, de exemplu, ca in luna iulie sunt 19.000 de someri in plus fata de luna iunie. Nu il intreaba nimeni cum e cu absorbtia de fonduri europene sau cu milionul de locuri de munca. Tema va fi mentinuta si de Antene, si de televiziunea lui Ghita, si de politicieni, pentru ca mandatul lui Victor Ponta este un esec", a adaugat Traian Basescu.

Ponta: Iohannis si-a inceput campania cu o minciuna - Iata cand s-a vazut cu Basescu

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a spus saptamana trecuta ca nu s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, la inceputul lunii iulie, dupa ce au aparut date in presa, masina primarului Sibiului fiind fotografiata si filmata in zona Vilei Dante.

Ulterior, primarul Sibiului a subliniat ca ultima sa intalnire politica cu seful statului a avut loc in anul 2008, dupa ce s-a reamintit, in presa, despre faptul ca a participat la acelasi eveniment cu presedintele Traian Basescu, in luna octombrie 2011, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu.

Citeste si:
Toni Greblă îi răspunde lui Nicușor Dan pe tema autorizațiilor ilegale din Kiseleff:„După răspunsul ISC vom întreprinde toate măsurile”
Toni Greblă îi răspunde lui Nicușor Dan pe tema autorizațiilor ilegale din Kiseleff:„După răspunsul ISC vom întreprinde toate măsurile”
Instituţia Prefectului Bucureşti – condusă de Toni Greblă – i-a transmis, sâmbătă, primarului general Nicuşor Dan, că nu a susţinut „cu niciun prilej” că refuză să atace în...
Cătălin Drulă anunţă că şi-a lansat oficial candidatura la şefia USR: "Sunt persoana potrivită"
Cătălin Drulă anunţă că şi-a lansat oficial candidatura la şefia USR: "Sunt persoana potrivită"
Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, sâmbătă, 21 mai, că şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii. "Cred că USR are nevoie de organizare, energie...