Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Traian Basescu implineste 60 de ani - isi petrece ziua printr-un "liber de la serviciu"

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 09:23
1837 citiri
Traian Basescu implineste 60 de ani - isi petrece ziua printr-un "liber de la serviciu"
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu implineste vineri 60 de ani, alegand sa-si petreaca ziua de nastere printr-un "liber de la serviciu".

Seful statului si-a sarbatorit ziua de nastere inca de joi, cand s-a intalnit la Vila Lac 1 cu parlamentarii din arcul guvernamental, el mentionand ca nu este vorba despre o intalnire politica, ci doar despre a ciocni un pahar cu vin.

"Nu e nicio intalnire politica, dar este joi si maine (vineri - n.red.) parlamentarii pleaca acasa. Am considerat de bun simt ca la implinirea a 60 de ani sa bem impreuna un pahar cu vin. Buni, rai cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva", a spus Basescu.

Intrebat ce isi doreste de ziua sa, presedintele a raspuns: "Liniste".

"Ceea ce imi doresc o sa si am, adica maine (vineri - n.red.) nu vin la serviciu", a mai declarat Traian Basescu.

La intalnirea cu presedintele de la Vila lac 1 s-au prezentat, alaturi de premierul Emil Boc, mai multi parlamentari ai coalitiei, printre acestia numarandu-se Ioan Oltean, Cristian Radulescu, Roberta Anastase, Mircea Toader, Vasile Gherasim, Mircea Andrei, Razvan Mustea, Bogdan Cantaragiu, Tinel Gheorghe, Monica Iacob-Ridzi, Stefan Pirpiliu, Ioan Nelu Botis, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, iar din partea UNPR Ion Vasile, Tudor Ciuhodaru si Valeriu Steriu.

Parlamentarii i-au oferit presedintelui diverse cadouri, printre care o statueta de cristal, cateva sticle cu vin vechi, un tablou cu Portul Anvers, o camasa si un stilou Mont Blanc.

Joi seara, presedintele a ciocnit si cu jurnalistii un pahar de sampanie pentru ca, spune el, "buni, rai cum sunt", ei au fost mereu prezenti la evenimente.

Presedintele Basescu a primit primele cadouri si urari de "La multi ani" miercuri, in Valea Timocului, de la reprezentantii comunitatii romanesti din Serbia.

Primit de etnicii romani de la Negotin cu aplauze si ovatii, Basescu a plecat dupa vizita de stat din Serbia cu o caciula traditionala si o statueta ce reprezenta un imparat roman.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Traian Basescu zi nastere, #aniversare presedintele Romaniei Traian Basescu , #presedinte