Traian Basescu implineste 62 de ani: Ce urari a primit (Video)

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 13:48
4826 citiri
Traian Basescu implineste 62 de ani: Ce urari a primit (Video)
Foto: Facebook

Presedintele Traian Basescu implineste luni 62 de ani, ocazie cu care a primit inca de la primele ore ale diminetii diverse urari din partea liderilor politici, dar mai ales din partea familiei, acesta fiind primul an in care seful statului indeplineste si "nobila calitate de bunic".

"La multi ani, tati!", este urarea postata pe Facebook de Elena Basescu alaturi de o fotografie in care Traian Basescu isi tine in brate nepoata, Sofia Anais, in fata unui delicios tort de ciocolata cu fructe.

La randul sau, presedintele PDL Vasile Blaga i-a transmis presedintelui urarile sale, prin intermediul jurnalistilor, insotite de un cos cu trandafiri portocalii.

"Nu l-am sunat, dar ii doresc toate cele bune, multa sanatate, i-am trimis un cos cu trandafiri si mult succes in functia de presedinte al Romaniei, care nu este deloc usoara!", a precizat Blaga, inainte de sedinta BPN al PDL.

In cealalta tabara politica, premierul Victor Ponta i-a urat multa sanatate presedintelui, spunand ca de flori se va ocupa protocolul. Intrebat ce flori va trimite, Victor Ponta a raspuns ironic: "Crini", la fel cum raspunsese si Traian Basescu atunci cand a fost intrebat ce flori i-a trimis premierului de ziua lui.

Si vicepremierul Liviu Dragnea i-a transmis sefului statului "La multi ani!" si multa sanatate, afirmand ca ii va trimite acestuia un buchet de trandafiri rosii, informeaza Agerpres.

De asemenea, Crin Antonescu a declarat ca i-a trimis un buchet de flori presedintelui. Intrebat ce i-a urat, liderul PNL a raspuns: ":La multi ani, cum i se ureaza fiecarui om atunci cand ii vine randul".

Aflat la Inalta Curte de Casatie si Justitie unde se judeca un nou termen in dosarul Zambaccian, Adrian Nastase a fost intrebat de jurnalisti ce ii ureaza presedintelui Basescu. "Nu-i urez nimic. Sunt convins ca va avea ceea ce merita", a replicat fostul premier.

Pana la aceasta ora in programul public al sefului statului nu este anuntat nimic pentru ziua de luni. De altfel, si in anii trecuti Traian Basescu si-a serbat ziua de nastere in liniste, alaturi de familie.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu zi nastere, #Basescu nepoata, #Basescu urari ziua lui , #presedinte