Traian Basescu intervine in razboiul dintre Steaua lui Becali si Armata

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 04 August 2011, ora 07:30
6790 citiri
Traian Basescu intervine in razboiul dintre Steaua lui Becali si Armata

Presedintele Traian Basescu a decis sa intervina in razboiul dintre Steaua lui Gigi Becali si Ministerul Apararii (MApN), dupa cum anunta chiar latifundiarul.

Dat afara din baza sportiva a MApN pentru ca nu a platit chiria convenita prin contract mai bine de un an de zile, perioada in care echipa de fotbal s-a folosit totusi de stadion si de celelalte utilitati, Becali si-a gasit un aliat in persoana celui mai important om din stat.

Acesta ar fi intervenit pe langa ministrul Apararii, Gabriel Oprea, caruia i-ar fi cerut sa-i cedeze stadionul lui Becali.

"Mie mi-a spus cineva ca Traian Basescu i-a transmis lui Oprea: Da-i stadionul lui Gigi, ce sa faceti voi cu el?", a dezvaluit Becali la GSpTV.

Finantatorul Stelei a mai marturist ca presedintele s-a intalnit pe litoral cu managerul "ros-albastrilor", Mihai Stoica, reprosandu-i acestuia cedarile jucatorilor Pantelis Kapetanos si Nicolae Dica.

"Basescu s-a intalnit la mare cu MM Stoica si i-a transmis ca e stelisto-rapidist si ca e suparat ca de ce l-am dat pe Kapetanos si pe Dica", a mai spus Becali.

Steaua "nomada

Steaua a plecat din Ghencea la sfarsitul sezonului trecut, cea mai iubita echipa din Romania devenind una... nomada. Pentru a obtine licenta, stelistii au facut un contract de inchiriere a stadionului din Buzau, insa in primul meci de pe teren propriu au evoluat la Constanta.

Urmatoarea partida de "acasa" o vor juca la Ploiesti iar visele de a evolua pe National Arena au fost spulberate in momentul in care primarul general al Capitalei a anuntat ca va solicita nu mai putin de 70.000 de euro pe meci.

Planul lui Becali

Cum a aflat de chiria exorbitanta a noului stadion din Bucuresti, Gigi Becali a facut mai multi pasi inapoi in disputa cu Ministerul Apararii si a incercat pe toate caile sa ia legatura cu ministrul Gabriel Oprea pentru a rezolva problema stadionului.

Cei doi s-au intalnit la o nunta iar latifundiarul si-a cerut scuze pentru ca l-a atacat pe ministru in presa. Primul pas fiind facut, amicii comuni au tot insistat pe langa Oprea pentru ca acesta sa intervina in favoarea lui Becali in problema stadionului.

Ce vrea Gigi? Nici mai mult decat cedarea bazei sportive din Ghencea gratis, cu obligativitatea de a investi in arena 10 milioane de euro. Miza nu o reprezinta stadionul in sine, ci cei 90.000 de metri patrati ai bazei din Ghencea, intravilan si cu toate facilitatile.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#basescu intervine razboi steaua ministerul apararii, #basescu stadion steaua, #Steaua data afara Ghencea, #gabriel oprea becali stadion , #presedinte