Traian Basescu isi petrece weekendul pe litoral

Sambata, 17 Mai 2008, ora 14:14
1504 citiri
Traian Basescu isi petrece weekendul pe litoral

Presedintele Traian Basescu, care a sosit inca de vineri dupa-amiaza pe litoral, si-a vizitat, sambata, mama care locuieste in municipiul Constanta si care a implinit in urma cu o zi varsta de 79 de ani, transmite corespondentul NewsIn.

Traian Basescu a stat aproape o ora la mama sa, iar la iesire a fost intrebat de ziaristi cum se simte aceasta. Presedintele a spus insa ca la varsta sa, ca orice om in etate, mai are unele probleme cu spatele, dar mama sa se simte bine. La iesire, copiii adunati in preajma sa au primit bomboane de la sotia presedintelui.

Presedintele Traian Basescu se afla, de vineri seara, la vila de protocol de la Neptun unde isi va petrece sfarsitul de saptamana.

Presedintele Romaniei sta in vila "Nufarul", iar duminica a fost invitat la slujba religioasa de la Mangalia unde se afla Braul Maicii Domnului care a fost adus din Grecia.

Tot duminica, racla cu Braul Maicii Domnului va fi adusa la Constanta, intr-o procesiune a credinciosilor si clericilor, in frunte cu Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Presedintele Romaniei s-a aflat si la inceputul lunii in statiunea Neptun, unde a venit sa isi petreaca minivacanta de 1 Mai. El nu a iesit foarte des din vila de protocol si a fost prezent la deschiderea sezonului estival. Traian Basescu a parasit litoralul impreuna cu sotia sa la bordul unui elicopter dupa ce timp de doua zile, pe litoral a plouat aproape fara intrerupere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, joi seara, cu privind la faptul că în timp ce se deplasa cu...
Un service auto a deviat cursul unei ape dintr-un sat din județul Constanța. Cum a fost descoperit totul
Un service auto a deviat cursul unei ape dintr-un sat din județul Constanța. Cum a fost descoperit totul
Comisarii Gărzii de Mediu Constanţa au amendat cu 30.000 de lei un service auto din satul Lazu pentru devierea unui curs de apă. Reprezentanţii Gărzii de Mediu Constanţa au anunţat...
#Traian Basescu, #Constanta, #Braul Maicii Domnului , #presedinte