Traian Basescu: Poate ca a trecut vremea mea sa fiu prim-ministru

Miercuri, 20 August 2014, ora 20:12
4743 citiri
Traian Basescu: Poate ca a trecut vremea mea sa fiu prim-ministru
Foto: Presidency.ro

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca nu are ca obiectiv sa devina prim-ministru, dupa incheierea mandatului la Cotroceni si alegerea noului presedinte al Romaniei.

Intrebat, intr-o emisiune la B1 Tv, daca este interesat sa fie viitorul premier al Romaniei, dupa alegerile prezidentiale, seful statului a raspuns: "Va previn: am o nepotica si inca doi nepotei vin! Am treaba!".

"O sa ma ocup de partid, sa-i ajut la partid. Asta e o treaba pentru altii, functia de prim-ministru, dar repet ca sunt cel mai bun prim-ministru pe care ar putea sa-l aiba tara asta. Poate ca a trecut vremea mea pentru o astfel de functie. Obiectivul meu nu este sa fiu prim-ministru", a declarat Traian Basescu.

Basescu se vede premier: Pot face echipa cu oricine. E pacat de cata experienta am acumulat (Video)

La sfarsitul lunii martie, Traian Basescu spunea ca nu ar refuza postul de premier si ca ar putea face echipa cu orice presedinte, explicand ca "e pacat" sa nu-si foloseasca "experienta acumulata".

"Pot face echipa cu oricine, daca ma lasa sa fac ce trebuie. Poate sa fie oricine presedinte. N-as face compromisuri cu un presedinte de gen Ponta, dar un presedinte de dreapta care ar vrea sa functioneze institutiile... E pacat de cata experienta am acumulat", spunea presedintele, pe 31 martie, tot intr-o emisiune la B1 Tv.

Elena Basescu, din nou insarcinata - a aflat sexul copilului

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a aflat ca va deveni mama de baiat, dupa ce, anul trecut, a adus-o pe lume pe Sofia Anais. De asemenea, si Ioana, fiica cea mare a sefului statului, este insarcinata si va da nastere unui baiat la sfarsitul acestui an.

#Traian Basescu prim ministru, #Basescu premier, #Basescu nominalizat premier, #Elena Basescu insarcinata, #Traian Basescu nepoti , #presedinte