Traian Basescu, primul roman care va cumpara un Ford B-Max (Video)

Luni, 25 Iunie 2012, ora 14:18
3700 citiri
Traian Basescu, primul roman care va cumpara un Ford B-Max (Video)
Foto: Digi 24

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca va fi primul roman care va cumpara noul Ford B-Max, produs la uzinele de la Craiova.

"Am convingerea ca proiectul va fi un succes si pentru ca nu poti proba decat prin fapte credinta ta, vreau sa fiu cel care cumpara prima masina produsa la Craiova", a afirmat presedintele, potrivit Digi 24.

Anuntul a fost facut cu ocazia evenimentului de lansare a productiei de serie a noului Ford B-Max.

Ford lanseaza productia noului model B-MAX

De asemenea, cu aceasta ocazie, Basescu a tinut sa le multumeasca tuturor salariatilor uzinei Ford din Romaniei, precum si presedintelui Ford Europa, John Fleming.

"Proiectul de la Craiova este cea mai mare carte de vizita cu privire la increderea pe care investitorii straini merita sa o aiba in Romania. Ati trecut (salariatii - n.r.) printr-o perioada dificila, chiar prin momente cand aveati impresia ca proiectul s-ar afla sub semnul intrebarii. Si pe buna dreptate, deoarece industria auto a fost puternic afectata de criza in 2009 si 2010. Si totusi, dincolo de de scepticismul situatiei globale, au fost cativa oameni care au spus 'noi mizam pe Romania', lucru pentru care le multumesc", a adaugat presedintele.

El a mai precizat ca, in cel mai scurt timp, Craiova va fi asezata pe piata tehnologiei de top in industria auto, iar faptul ca ne-am putut adapta la productia unui asemenea autoturism este dovada ca romanii pot orice atunci cand vor si cand sunt bine condusi de managementul lor.

"Vreau sa multumesc tuturor salariatilor si vreau sa va asigur ca asa cum am sprijinit alte proiecte, cum ar fi Dacia, voi fi un consecvent sustinator al dezvoltarii acestei capacitati de productie de cel mai inalt nivel. Mi-as dori ca in timp si aici, plecand de la realitatea pe care Craiova o ofera, sa se dezvolte un centru de excelenta, in care si intelgienta si fantezia tehica sa fie exploatate", a mai spus presedintele.

Noul Ford B-Max, produs la Craiova, a fost prezentat oficial in Romania in luna martie si are preturi cuprinse intre 13.400 si 17.650 de euro cu TVA.

Comenzile s-au putut face din data de 23 martie, iar livrarile au fost programate pentru sfarsitul lunii iulie - inceputul lui august.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#Traian Basescu cumpara Ford B Max, #Traian Basescu lansare Ford B Max, #Traian Basescu Ford B Max , #presedinte