Traian Basescu s-a mutat la Scrovistea

Luni, 30 Martie 2015, ora 17:00
8369 citiri
Traian Basescu s-a mutat la Scrovistea
Foto: Facebook/ Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis ca s-a mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea sa, urmand a se muta ulterior in locuinta din strada Nikolai Gogol.

"Pentru cei care mor de grija altora...

M-am mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea mea, intr-un spatiu detinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou si o bucatarie. Total, maxim 120 mp conform solicitarii mele, pentru a nu-mi incarca inutil factura la intretinere.

Cind RA-APPS va termina reparatiile in Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni in Bucuresti", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Ce spune Ponta despre locuinta provizorie a lui Traian Basescu

De asemenea, fostul sef al statului a facut si o precizare referitoare la terenul din jurul locuintei: "Nu beneficiez nici de paduri, nici de domenii de vinatoare".

Iliescu ii cere decenta lui Basescu in chestiunea spinoasa a resedintei

Intrebat, luni, despre locuinta provizorie a fostului presedinte, premierul Victor Ponta a refuzat sa faca comentarii: "Nu a trecut asa ceva prin guvern, nu citesc pagina de Facebook a domnului Basescu, intrebati la RA-APPS".

Prim-ministrul a fost intrebat si joi daca a aprobat acordarea unei locuinte provizorii la Scrovistea, pentru Traian Basescu, dupa ce televiziunile de stiri au relatat aceasta informatie, insa premierul a precizat ca Guvernul a aprobat doar o hotarare referitoare la locuinta din strada Gogol, aflata in renovare.

"Guvernul nu a aprobat, nu trebuie sa aprobe nimic, decat singura hotarare de guvern pe care am aprobat-o a fost in baza legii care se refera la fostii sefi de stat si este o locuinta, cea care se renoveaza acum. Restul, situatia locativa a domniei sale nu este de competenta Guvernului sau a mea, nu o cunosc si nu doresc sa o comentez", a spus Ponta.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Traian Basescu mutat Scrovistea, #Basescu mutat provizoriu, #Basescu locuinta , #presedinte