Ziare.com

Trimisul SUA, primit de Traian Basescu la Cotroceni

Joi, 17 Iulie 2014, ora 22:48

   

Trimisul SUA, primit de Traian Basescu la Cotroceni
Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe insarcinatul cu afaceri al Statelor Unite ale Americii in Romania, Duane Butcher, cu ocazia vizitei de ramas-bun.

In cadrul intalnirii care a avut loc la ora 14.00, Traian Basescu i-a multumit lui Duane Butcher pentru modul in care si-a dus la indeplinire mandatul si i-a urat succes in misiunea publica ce urmeaza a-i fi incredintata, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Totodata, in timpul intrevederii s-a facut o analiza a situatiei din Ucraina si a ultimelor evolutii din regiune, mai transmite comunicatul.

Trimisul SUA, decorat de Basescu la finalul misiunii sale in Romania

Miercuri, presedintele Traian Basescu a semnat decretul de prin care Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri ad-interim al SUA in Romania, a fost decorat cu Ordinul National "Steaua Romaniei" - in grad de Comandor.

Decorarea a fost facuta la propunerea presedintelui Traian Basescu, ca "semn de inalta recunoastere si apreciere pentru prietenia constanta aratata tarii noastre, pentru contributia deosebita avuta la dezvoltarea relatiilor romano-americane pe multiple planuri si consolidarea parteneriatului strategic Romania-SUA".

Insarcinatul cu afaceri al SUA Duane Butcher isi incheie zilele acestea misiunea in Romania, atributiile sale urmand sa fie preluate de Dean Thompson.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1180 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor