Un deputat PNL are o problema: De unde va avea Basescu bani sa plateasca terenul?

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 17:57
1934 citiri
Un deputat PNL are o problema: De unde va avea Basescu bani sa plateasca terenul?

Deputatul PNL Octavian Bot s-a aratat intrigat de declaratia presedintelui Traian Basescu despre faptul ca fiica sa ii va transfera terenul agricol achizitionat recent, intrebandu-se de unde va avea seful statului bani sa plateasca rata de 30.000 de lei pe luna.

"Fiica mea e tot notar si a intrat in aceeasi perioada cu Ioana Basescu, cu o medie aproape de 10. Nici n-ar putea visa sa faca un cadou printr-un credit de 1 milion de euro. Dar foarte bine daca a reusit, inseamna ca e ultra-performanta.

Intrebarea e asta - dupa ce ii doneaza terenul presedintelui, va plati tot copilul ratele lunare sau tatal? Ca de obicei parintele isi ajuta copilul. Nu vad de unde va avea Traian Basescu 30.000 de lei pe luna ca sa-si plateasca ratele", a spus Bot pentru Ziare.com.

El considera si ca Basescu a avut un comportament nedemn atunci cand a raspuns, de la tribuna Presedintiei, atacurilor referitoare la modul in care a cumparat fiica sa terenul.

"A folosit un limbaj de mahala, isi aduce in discutie de la tribuna presedintiei problemele personale", a completat Bot.

Fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, a spus pentru Romania TV ca Basescu ar putea obtine pana la 90.000 de euro pe an din acest teren, daca va continua sa cultive cereale.

Basescu le plange de mila romanilor ca nu isi permit creditul luat de fiica sa: Munceste in privat, nu la stat

Presedintele Traian Basescu i-a cerut miercuri seara permierului Victor Ponta, ca, in loc sa se ocupe cu batalii mici mai bine sa rezolve problemele mari ale romanilor, punctand ca cei mai multi nu au venituri suficiente cat sa acceseze un credit pentru casa sau un teren agricol.

Intr-o declaratie de presa in care a vrut sa clarifice detaliile despre terenul agricol luat de fiica sa mai mare, Ioana Basescu, pentru ca el nu a reusit sa obtina un credit pentru a-l cumpara, seful statului a amintit ca de la 1 ianuarie anul viitor strainii vor putea cumpara teren agricol la noi in tara, iar romanii nu au cum sa il cumpere.

"Fiica mea este jurist, un om care respecta legea ca si mine. (...) V-am spus ca nici eu cu salariul de presedinte al Romaniei n-am putut sa iau acest credit. Asta ar trebui sa-i dea de gandit premierului. Daca un notar cu venituri rezonabile abia a reusit sa ia acest credit cum le spunem romanilor 'luati teren agricol pentru ca de la 1 ianuarie il vor lua strainii'?"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Bot Basescu credit teren, #Basescu teren fiica , #presedinte