USL: Referendumul e valid, Basescu e demis

Duminica, 29 Iulie 2012, ora 23:25
13851 citiri
USL: Referendumul e valid, Basescu e demis

Reprezentantii USL sustin ca referendumul este valid, iar presedintele Traian Basescu este demis, fiind numarate peste 9,2 milioane de voturi.

Presedintele PC, Daniel Constantin, a sustinut ca, potrivit numaratorii paralele a USL, presedintele suspendat Traian Basescu a fost demis.

"Conform numaratorii paralele a USL, la ora 23,00, Traian Basescu este demis", a spus Constantin, duminica, intr-o conferinta de presa.

De asemenea, liderii USL Dan Sova si Relu Fenechiu au aratat ca referendumul va fi validat, prezenta la urne fiind, in opinia acestora, de 52%.

Referendum 2012 Relu Fenechiu (PNL): Prezenta de 45% la ora 21. La final va fi 52%

Fenechiu: Basescu joaca un teatru sinistru

"Am vazut, si se pare ca indelunga experienta pe care o are Traian Basescu nu-l scuteste de a juca un teatru sinistru, l-am vazut impreuna cu pedelistii care au mai ramas pe langa el, bucurandu-se de faptul ca la ora 21.00 nu se intrunisera 50% din romani sa voteze pentru schimabre.

Ii amintesc, daca nu stie, ca scorul final va fi cel de la ora 23.00. Cred ca in cateva ore vom fi in masura sa va spunem exact scorul cu care Traian Basescu a fost demis", a spus vicepresedintele PNL Relu Fenechiu, intr-o conferinta de presa imediat dupa inchiderea urnelor.

Intre timp, pe retelele sociale isi face loc un alt scenariu. Traian Basescu a fost lasat sa clameze victoria, pentru ca mai apoi sa nu mai poata acuza ca referendumul a fost fraudat.

Dupa inchiderea urnelor, premierul Victor Ponta a felicitat MAI pentru organizarea "impecabila a unui scrutin extrem de complicat" si a felicitat "zecile de mii de politisti si jandarmi care si-au facut datoria".

Citeste si:
Cifre înspăimântătoare privind consumul de droguri în România. Peste un milion de consumatori ocazionali
Cifre înspăimântătoare privind consumul de droguri în România. Peste un milion de consumatori ocazionali
Ministrul Familiei, Gabriela Firea a prezentat, luni, într-o postare pe Facebook, cifrele privind consumul de droguri în rândul tinerilor, arătând că în România, cifrele oficiale sunt...
Propunerea PSD pentru funcția de secretar general adjunct al Camerei Deputaților
Propunerea PSD pentru funcția de secretar general adjunct al Camerei Deputaților
PSD o propune pe Ioana Bran în funcţia de secretar general adjunct al Camerei Deputaţilor. Potrivit unei informări transmise, luni, Biroului permanent al Camerei din partea liderului...