Vanghelie: Basescu bea alcool de dimineata pana seara

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 17:00
2985 citiri
Vanghelie: Basescu bea alcool de dimineata pana seara

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat luni ca Traian Basescu consuma alcool de dimineata pana seara de aceea este mai mereu mahmur, mai mereu obosit, drept urmare nu este un om normal.

"Cred ca suntem la momentul adevarului. Suntem intr-o criza creata de Traian Basescu in ultimii cinci ani de zile. Ne confruntam cu un presedinte mai mereu mahmur, mai mereu obosit, de dimineata pana seara consuma alcool . Traian basescu nu este un om normal", a declarat luni edilul sectorului 5 la Antena 3.

Marian Vanghelie este de parere ca ordinul de luni prin care se cere demiterea lui Dan Nica este unul care nu avea nicio legatura cu realitatea.

"Dan Nica nu a spus niciodata ca PD-L este in spatele autocarelor. El a tras un semnal de alarma si poate fi vorba de N partide. Exista actiuni prin care autocarele sunt contactate. Ceea ce se intampla acum in Romania nu e decat efectul deciziilor haotice ale unui singur om, adica Traian Basescu", a mai declarat social democratul.

Vanghelie afirma ca democrat liberalii au fost deranjati de actiunea lui Dan Nica deoarece se pregatesc de o frauda foarte mare.

"Ar fi foarte bine daca am putea sa mergem in anumite locatii cu camera video ca acolo domnul presedinte impreuna cu cei de la SPP creaza aceste comandouri. Eu am mai spus pana acum aceste lucrui,dar poate presa le-a luat gluma. Traian Basescu este un dictator. Anumite persoane din SPP au creat unitati speciale care sa se ocupe de campania prezidentiala. Acestia asculta telefoanele pentru Traian Basescu, inclusiv cele ale parlamentarilor", a mai declarat presedintele PSD Bucuresti.

Marian Vanghelie a declarat ca in cazul in care PD-L il va demite pe Dan Nica ar trebui ca toti ministrii social democrati sa isi dea demisia.

"Nu cred ca in acest moment intereseaza pe cineva din PSD locurile si functiile. Dar pur si simplu de inspaimanta ca cei de la PD-L vor sa puna mana pe ministerul de Interne. Dan Nica poate fi numit liderul zilei. Traian Basescu cand este obosit ia decizii ca atare si da ordine lui Emil Boc care le duce la interpretare imediat", a mai declarat Vanghelie.

Citeste si:
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, 26 noiembrie, că țara noastră va fi afectată de valul cinci al pandemiei de coronavirus după jumătatea lunii ianuarie. Atunci se...
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Membrii Tineretului Național Liberal Sector 3 au anunțat vineri, 26 noiembrie, că au demisionat din partid, nemulțumiți de deciziile actualei conduceri. Aceștia au transmis că îl vor urma...