Verdictul in procesul Basescu-Surupaceanu se amana

Miercuri, 25 Mai 2011, ora 12:08
1090 citiri
Verdictul in procesul Basescu-Surupaceanu se amana
Foto: Arhiva

Judecatoria Sectorului 5 a amanat, miercuri, pentru 30 mai pronuntarea deciziei in procesul deschis de presedintele Traian Basescu deputatului PSD Mugurel Surupaceanu.

Dezbaterile in proces au avut loc in urma cu o saptamana, insa pronuntarea a fost amanata pentru miercuri.

De altfel, pe 18 mai au venit la instanta atat Traian Basescu, cat si Mugurel Surupaceanu, care au raspuns intrebarilor din interogatorii.

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Surupaceanu la 31 martie 2010, la Judecatoria Sectorului 5, cerand instantei sa il oblige pe parlamentar sa ii plateasca daune morale simbolice, pentru afirmatiile facute de acesta in legatura cu interesul PDL si al Administratiei Prezidentiale in privinta sustinerii si favorizarii consumului drogurilor usoare.

Procesul Basescu-Surupaceanu: Instanta sa pronunta miercuri

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a declarat, in luna februarie 2010, ca "grupuri de interese" din PDL au legatura cu afacerea produselor etnobotanice si anunta ca, incepand cu 15 februarie, va strange semnaturi pentru infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

Surupaceanu declara, la vremea respectiva, ca decizia Guvernului Boc, ca produsele etnobotanice interzise sa fie distruse in zece zile de la intrarea in vigoare a OUG, a dat posibilitatea comerciantilor de a vinde aceste aceste droguri usoare catre populatie, prin lichidarea stocurilor la preturi foarte mici, sau catre traficantii de droguri.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#proces traian basescu surupaceanu, #traian basescu dauna simbolice surupaceanu , #presedinte
Comentarii
Poza Berceanu_Umbrarescu_Basescu
Berceanu_Umbrarescu_Basescu
rank 1
Poza ioana1
ioana1
rank 5
PANA LA URMA CINEVA IA BANU PE ETNOBOTANICE CA ALTFEL SE INCHIDEAU MAGAZINELE DE MULT