Voronin l-a comparat pe Basescu cu maresalul Antonescu

Marti, 16 Iulie 2013, ora 21:07
4601 citiri
Voronin l-a comparat pe Basescu cu maresalul Antonescu

Fostul presedinte al Republicii Moldova l-a comparat pe Traian Basescu cu maresalul Ion Antonescu, deoarece seful statului merge la Chisinau la implinirea a 72 de ani de cand maresalul Antonescu ajungea prima oara in Basarabia.

"Pe 17 iulie 1941, Antonescu a venit pentru prima oara in Moldova, la Balti. Cand a venit Antonescu, a deschis patru lagare de concentrare la Balti si la Chisinau. Credeti ca Basescu vine dinadins pe aceasta data sau este o simpla coincidenta? Credeti ca in politica totul este coincidenta?

Fascistii germani si romani au ocupat teritoriul Moldovei", a spus preseintele Partidului Comunist din Moldova, pentru postul local TV 7.

Fostul presedinte moldovean a spus ca nu are de gand sa se intalneasca cu Traian Basescu.

Voronin: Basescu ii suna pe oficialii de la Chisinau in stare de ebrietate

De altfel, la jumatatea lunii mai, Voronin a spus ca Basescu face presiuni asupra politicienilor de la Chisinau, pe care ii suna in stare de ebrietate.

Potrivit portalului de stiri Unimedia, protestele sunt interzise in Moldova, pe durata vizitei presedintelui roman.

Decizia a fost luata ca urmare a cererii Serviciului de Protectie si Paza de Stat, care a transmis ca Traian Basescu este o persoana protejata de stat, printre protestatari putandu-se infiltra si provocatori.

Traian Basescu ajunge, intr-un final, la Chisinau

Traian Basescu va efectia o vizita la Chisinau miercuri, la invitatia omologului sau, Nicolae Timofti. Seful statului se va mai intalni cu premierul Iurie Leanca, dar si cu presedintele Parlamentului din Republica Moldova, Igor Corman.

De asemenea, vor mai fi intalniri cu primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, dar si cu presedintii celor trei partide de dreapta, liberal-democratul Vladimir Filat, democratul Marian Lupu si liberalul Mihai Ghimpu.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Voronin comparatie Basescu Ion Antonescu, #Traian Basescu vizita Chisinau, #Basescu vizita Moldova , #presedinte