Cat costa referendumul?

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 20:40
5346 citiri
Cat costa referendumul?

Organizarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu decurge conform calendarului si nu exista probleme in niciun judet, autoritatile fiind pregatite sa faca fata oricaror probleme care ar putea aparea in aceasta perioada, a declarat, sambata, la Focsani, secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Catalin Chiper.

Prezent la o conferinta de presa organizata de PNL Vrancea, secretarul de stat a afirmat ca, pana acum, nu au fost inregistrate decat "elemente nesemnificative la nivelul tarii".

"Au fost suplimentate sectiile de votare mai ales in zonele turistice. Acesta este primul scrutin organizat in ultimii 20 de ani care are loc in perioada verii, in perioada de concedii", a afirmat secretarul de stat Catalin Chiper.

El a precizat ca fondurile alocate pentru organizarea referendumului se ridica la 95,6 milioane lei, din care cea mai mare parte sunt pentru hartia buletinelor de vot, tiparirea buletinelor si stampile.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...