Ziare.com

CCR da un nou termen Guvernului, la solicitarea lui Traian Basescu: 21 august

de Camelia Badea; Maria Galea
Marti, 14 August 2012, ora 19:11

   

CCR da un nou termen Guvernului, la solicitarea lui Traian Basescu: 21 august
Curtea Constitutionala a decis marti sa ii mai acorde un ragaz Guvernului pana pe 21 august pentru a trimite toate datele necesare luarii unei decizii referitoare la referendum. Tot marti, Curtea a decis ca erata trimisa la Monitorul Oficial a fost legala.

CCR amana decizia privind referendumul pentru 21 august, la solicitarea lui Basescu

CCR se va pronunta pe referendum cu majoritatea de 2/3 ceruta de propria lege

CCR asteapta numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente

CCR: Erata este legala si nu influenteaza decizia pe referendum

Asadar, pana pe 21 august, Guvernul trebuie sa comunice listele electorale permanente actualizate pana la data de 10 iulie si conform legii 370/2004, se arata intr-un comunicat al CCR.

Potrivit comunicatului CCR, scurtarea termenului de pronuntare pe rezultatele referendumului a fost decisa in urma cererii lui Traian Basescu, dar si pentru oprirea situatiei de instabilitate politica.

"Plenul CCR a luat in discutie cererea de preschimbare a termenului de judecata (n.r. privind referendumul), cerere formulata de presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu. In vederea asigurarii solutionarii cu celeritate a cauzei, pentru a evita prelungirea situatiei de instabilitate politica ce se rasfrange direct asupra economiei, plenul CCR a dispus preschimbarea termenului de judecata de la 31 august, la 21 august", se arata in comunicatul CCR.

Anterior, CC daduse ca termen data de 31 august pentru ca Guvernul sa trimita listele electorale permanente.

Curtea Constitutionala s-a reunit marti, la ora 10.00, intr-o sedinta extraordinara, in conditiile in care magistratii constitutionali se afla in vacanta pe perioada verii.

Sedinta a fost convocata pentru a se discuta neintelegerile aparute in legatura cu adresele trimise la Guvern si la Monitorul Oficial pentru referendumul din 29 iulie.

Luni seara, premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare CCR in care se cerea sa se precizeze explicit ce date i se cer Guvernului legat de listele electorale in baza carora s-a organizat referendumul.

Ziare.com v-a prezentat in format LIVE TEXT principalele evenimente si declaratii:

19:20 - Curtea Constitutionala a Romaniei mai arata in comunicat ca judecatorul-raportor Stefan Minea care a trimis erata catre Monitorul Oficial "a procedat cu acordul majoritatii judecatorilor Curtii" si nu poate influenta decizia pe care o va lua CCR in perioada urmatoare pe referendum.

"In Hotararea Curtii Constitutionale nr.3 din 2 august 2012 s-a omis a se preciza temeiul legal in baza caruia urma sa fie stabilit numarul total al alegatorilor care trebuiau sa-si exprime optiunea la referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei", se arata intr-un comunicat al CCR .

19:10 - CCR precizeaza ca se va pronunta pe referendum cu majoritatea de doua treimi ceruta de propria lege de functionare.

19:05 - Comunicatul Curtii mai arata ca CCR a cerut Guvernului sa comunice, pana la 21 august, listele electorale permanente actualizate pana la data de 10 iulie si conform legii 370/2004.

"Plenul Curtii Constitutionale intrunit, in temeiul art.50-51 din Legea nr.47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, pentru a examina Scrisoarea Primului-ministru al Guvernului Romaniei, a hotarat, cu majoritate de voturi:

Prin Adresa nr.5305 din 3 august 2012, Plenul Curtii Constitutionale a solicitat Guvernului sa comunice numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente, actualizate (pana la data de 10 iulie 2012) conform dispozitiilor art.17 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului. Listele electorale permanente sunt, potrivit art.2 alin.(1) lit.c) din Legea nr.370/2004, listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot care au implinit 18 ani pana la ziua alegerilor inclusiv", se arata intr-un comunicat al CCR.

"Acolo unde aceasta operatiune nu s-a executat, urmeaza a se realiza in termenul acordat de Curte", se mai arata in comunicatul citat.

18:55 - Judecatorii CCR au mai decis ca erata a fost trimisa legal.

18:50 - CCR confirma, intr-un comunicat oficial, ca presedintele suspendat Traian Basescu a cerut oficial Curtii Constitutionale sa devanseze termenul privind luarea unei decizii de validare sau invalidare a referendumului.

18.20 - Potrivit unor surse citate de Romania Tv, CCR a devansat termenul dupa o solicitare a lui Traian Basescu.

17.25 - Sedinta s-a incheiat dupa 7 ore. Presa informeaza pe surse ca CCR a amanat o decizie pana pe 21 august, cerand Guvernului sa trimita informatiile necesare.

Urmeaza ca in foarte scurt timp magistratii sa precizeze intr-un comunicat oficial ce anume solicita de la Guvern.

16.13 - Judecatorii sunt in sedinta de mai bine de 6 ore. Inca nu se stie daca vor lua sau nu in aceasta seara decizia finala pentru referendumul din 29 iulie.

14.30 - Romania TV informeaza ca, potrivit unor surse, 6 dintre cei 9 judecatori stiau despre continutul eratei, acestia fiind informati telefonic de catre presedintele Augustin Zegrean, atat cu privire la continut cat si la modalitatea de trimitere la MOf.

Singurii care nu au stiut ce se intampla au fost judecatorii Predescu, Toader si Gaspar.

14.02 - Sedinta a fost reluata. Surse din interior au declarat pentru presa ca se discuta invalidarea referendumului cu un minim de 5 voturi, adica majoritatea simpla cu care se ia orice decizie la Curte.

Conform Constitutiei, pentru validarea referendumului ar fi nevoie de cel putin 6 voturi.

13.18 - Curtea a decis ca erata trimisa la Monitorul Oficial de judecatorul CCR Stefan Minea a fost legala, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax. Conform eratei cu pricina, romanii din strainatate trebuie luati in calcul la stabilirea cvorumului necesar pentru validarea referendumului.

12.50 - Intr-un comunicat de presa, Parchetul General precizeaza urmatoarele: "La data de 09.08.2012, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a transmis Curtii Constitutionale adresa prin care ne-am exprimat disponibilitatea de a-i pune la dispozitie listele electorale permanente si listele suplimentare cu semnaturile alegatorilor in original, utilizate la Referendumul national din data de 29.07.2012, astfel cum au fost ridicate, conform procedurilor derulate in cadrul dosarului cu acest obiect, aflat pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica.


12.40 - Judecatorii CCR au luat o pauza.

11.15 - Conform Digi 24, Parchetul general a trimis la Curte doar o informare legata de procesele verbale ale sectiilor de votare. Parchetul nu a trimis listele electorale permanente la CCR, asa cum eronat a aparut in presa, iar Curtea nici nu a cerut acest lucru.

Toate listele electorale valabile la referendumul din 29 iulie se afla la Parchetul de pe langa ICCJ. Ele au fost ridicate pentru cercetarile care se efectueaza cu privire la fraudele care au avut loc la referendum.

10.50 - Toni Grebla, senator PSD, nu crede ca CCR ar putea lua azi o decizie, pentru ca nu are toate actele necesare, acte "pe care instanta insasi a considerat ca sunt absolut necesare solutionarii cauzei in care este investita".

Intrebat daca CCR ar putea da un verdict mai devreme de 31 august, senatorul PSD a spus ca "posibilitatea de preschimbare a termenului are acoperire in procedura", dar avand in vedere ca au fost solicitate documente, ar trebui sa se astepte primirea lor.

10.40 - Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca atata vreme cat pragul de prezenta cerut, de 50% plus 1, nu a fost indeplinit, CCR nu poate lua o alta decizie decat invalidarea referendumului. "Nu vad alta solutie legala decat confirmarea rezultatelor decise de Biroul Electoral Central", a spus aceasta.

In plus, europarlamentarul sustine ca, potrivit legii, listele electorale permanente sunt la Ministerul de Interne, iar acesta este in subordinea premierului. "Ponta minte in continuare cand spune ca nu are listele electorale permanente pe baza carora s-a desfasurat referendumul. Le are, dar nu vrea sa le dea Curtii Constitutionale", acuza Macovei.

10.31 - Judecatorul CCR Iulia Motoc a declarat ca CCR ar putea discuta si chiar lua astazi o decizie finala cu privire la referendum, informeaza Digi 24.

Conform legii, pentru ca referendumul din 29 iulie sa fie declarat valid si presedintele Traian Basescu sa fie demis este nevoie de votul a 6 judecatori, in toate celelalte cazuri referendumul este declarat invalid.

10.30 - Sedinta a inceput, urmeaza sa se stabileasca ordinea de zi. Sunt prezenti toti cei 9 judecatori. Conform Romania TV, Parchetul general detine toate listele electorale, dar nu le-a trimis CCR.

10.15 - Conform B1 TV, care citeaza surse din CCR, magistratii au primit toate documentele necesare pentru a lua o decizie cu privire la referendum. Informatiile au fost trimise de la Parchetul General, nu de la Guvern.

Luni, Parchetul General a ridicat o serie de documente de la Autoritatea Electorala Permanenta si de la Evidenta Populatiei. De asemenea, Parchetul ridicase in urma cu cateva zile copiile tuturor listelor electorale permanente. Toate documentele necesare au fost puse marti la dispozitia Curtii, au declarat surse CCR.

09.15 - Si ceilalti judecatori constitutionali au fost la fel de zgarciti in declaratii. "O sa ne intalnim si o sa vedem astazi", a raspuns Aspazia Cojocar la intrebarea jurnalistilor daca se va lua sau nu decizia mult asteptata in legatura cu referendumul.

09.03 - Primul sosit la sediul CCR a fost presedintele Augustin Zegrean. "O sa lamurim astazi toate problemele ce au ramas in suspensie", le-a spus acesta jurnalistilor, fara sa precizeze daca astazi s-ar putea lua in discutie inclusiv validarea sau invalidarea referendumului.

Cat priveste erata, "a fost trimisa in conditii strict legale. Eram in concediu. Judecatorul de serviciu este cel care semneaza in locul presedintelui", a declarat presedintele CCR.

Expert EFOR: CCR ar trebui sa ia azi o decizie. Nu mai e cale de intors - Interviu Ziare.com

O erata controversata

In 2 august CCR a decis amanarea pana pe 31 august a luarii unei decizii in legatura cu validarea sau invalidarea referendumului din 29 iulie. La guvern a fost trimisa o adresa in care se cerea altceva decat aparuse in comunicatul remis de CCR presei, expresia "listele actualizate" fiind inlocuita cu "actualizarea listelor".

Au urmat cateva zile in care Guvernul a anuntat mai intai ca va face un mini-recensamant, dupa care s-a razgandit si a adoptat un memorandum prin care prefectilor si primarilor li se cerea sa ofere date cu privire la 9 categorii de persoane, acestea urmand sa fie scazute din cvorumul necesar pentru demiterea presedintelui.

Memorandumul a fost puternic contestat de PDL care a anuntat ca primarii vor intra in ilegalitate in cazul in care vor oferi alte liste electorale decat cele valabile inainte de 29 iulie.

In 6 august, Curtea a transmis o erata, cerand Monitorului Oficial sa indrepte o eroare materiala aparuta in decizia pe care o luase in 2 august. Mai exact, se cerea completarea textului cu un paragraf in care se preciza ca listele electorale permanente cuprind cetatenii romani cu drept de vot care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv.

Erata a fost publicata in Monitorul Oficial, dar ulterior a fost contestata de 3 dintre cei 9 judecatori ai CCR, care au spus ca ei nu au aflat de ea decat din presa.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) a fost sesizat cu privire la falsificarea unor inscrisuri oficiale transmise de Curtea Constitutionala catre Guvern. O persoana fizica a inaintat PICCJ o plangere penala sub aspectul comiterii infractiunii de fals material in inscrisuri oficiale, ca urmare a transmiterii de adrese contradictorii de Curtea Constitutionala catre Guvern, au precizat sursele citate.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 34093 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
108 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sunt tare curios !!!

Posibilitati:

1. Pe 31 August se decide (ramane cum am stabilit) !

2. Isi da demisia vreun judecator ori doi si asa depaseste termenul de 31 August, ori se cearta ca orbii si nu ajung la nici un consens !

3. Transeaza astazi - invalidare !

 

Nu s-ar putea decide soarta lui Basescu !

S-ar putea decide soarta ROMANIEI !

 

CCR va face dreptate

Sa speram ca va fi una buna soarta lui Basescu. Noi romanii il vrem pe el Presedintele Romaniei, ne-am saturat de Ponta si Crin.

 

Acum toată lumea știe că...

...CCR e ilegitimă și plină de penibil.

CCR sa ia decizia corecta

CCR trebuie sa ia decizia favorabila Romaniei si romanilor, nu favorabila puscariabililor si diversilor politicieni cu foame si disperare de inalte functii! CCR trebuie sa ia decizia prin care Romania sa continue in U.E, prin care Romania sa-si continue parteneriatul cu SUA, prin care sa ramana independenta justitiei si respectarea constitutiei, legilor si institutiilor statului.... Doar Basescu poate indeplini aceste conditii

 

decizii independente

Daca CCR o sa judece si o sa ia deciziile independent finalul este unul singur: Basescu o sa revina la Cotroceni! Sa speram ca traim intr-o tara democratica, independenta si fara trafic de influenta...
Ar fi bine ca Ponta si Antonescu sa nu incerce sa influenteze deciziile CCR in vreun fel..

Raluco....

Gasca voastra de delatori si mistificatori nu reprezinta Romania! De ce nu ati iesit la vot daca reprezentati Romania? din pacate sinteti o mina de oameni disperati dupa bani si putere!

Acum se știe....

Plangere penală pe numele judecătorilor Zegrean și Minea .

Asociația pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale a depus, la Parchetul General, o plangere penală impotriva judecătorilor de la Curtea Constituțional, inclusiv impotriva președintelui ***ții, Augustin Zegrean și a lui Ștefan Minea. Cei doi sunt acuzați de fals material in inscrisuri oficiale, abuz in serviciu contra intereselor publice in formă calificată, comunicarea de informații false și altele. Cei din APAF ii consideră pe judecătorii CCR vinovați de comiterea acestor infracțiuni, dar se și intreabă, retoric, dacă nu cumva aceștia au nevoie de un ajutor medical specializat.

Khiorete-Karkalete††††††††††††††††††

Basescu nu mai poate coabita cu Romania.

Problema lui Basescu e cu justitia. Basescu a adus tarii grave prejudicii, nu numai de imagine, ci si economice, politice si diplomatice. Cata vreme Basescu e liber, Romania va fi in faliment moral, economic, politic si social. Galagia pe care o face permanent Traian Basescu trebuie sa nu lase nimanui ragazul de a-l intreba ceva despre starea lui infractionala. Scopul, unul singur. Acela de a abate atentia tuturor dela faptul ca, in mod constant, se sustrage judecatii, raspunderii penale. Problema lui Basescu e legea. Un razboi propagantistic uluitor de ametitor se desfasoara contra natiei romane. Trebuie sa supravietuim in statul chemat Romania, sa nu "traiasca bine" doar Basescu si ungurenii lui. Toti cei care se opun acestui curs trebuie dati la o parte. Cu blandete, daca se poate. Basescu o tine intr-o lovitura de stat permanenta. Basescu este singurul care trebuie psihanalizat, anchetat si condamnat! In acest sens Occidentul are a admite ca acum culege ceea ce a semanat. Occidentul a contribuit la semanarea haosului la noi recoltand cosmar la el. Culmea este ca patriotii dau declaratii la Parchet iar tradatorii dau lectii de morala. In democratie, vointa poporului se afirma la urne. In ambele situatii Guvernul are obligatia si mijloacele ca sa intevina. Principalul merit al democratei este acela ca permite luarea si corectarea deciziilor fara violenta.

 

Simpatic

Se pare ca mai degraba "noi romanii din strainatate" il vrem pe Traian Basescu. De fapt, romanii ramasi in tara si care s-au prezentat la vot nici nu mai conteaza. Contrar spiritului Constitutiei si a legilor electorale, conteaza voturile boicotate, nu voturile exprimate. Logica tipic romaneasca.
Pe de alta parte, desigur ca Referendum-ul trebuie anulat pentru ca nu am fost in stare sa asiguram conditiile tehnice pentru desfasurarea lui civilizata si completa.

............................FOARTE SIMPATIC!......................

...mai babeste...Se pare doar ca, SI romanii din strainatate il vor pe Basescu! Romanii din tara ramasi la Fraudovot sint o multime MULT MAI MICA, decit romanii care nu au votat pentru demitere! Dar dreptate in ce afirmi despre modul fraudulos de organizare a fraudelor si invitatiilor la fraude!...Cu peste 900% procente in unele locuri!...locuite de TOT de OLTENI!...Si cei ca ei!...Sint oltenii cetateni romani?...sau doar vorbesc un fel de romana!...
viorel ratiu cincinnati oh usa

erat in sus erata in jos

care e definitia unei "erate " se corecteaza o virgula un cuvint o propozitie sau se scriu din nou 3 pagini ??? Unde sint desteptii PDLaci sa explice si sa rescrie Wikipedia ???Eu cred ca trebuie si citiva din CCR arestati sa isi dea seama ce fac accei " oameni " pusi toti in functie de atotputernicul Basescu !! Jos coruptia jos securitatea jos comunistii adica jos Basescu si gasca lui de hoti

Falsul Erata

Noul paragraf introdus in baza "eratei" la patru zile dupa redactarea hotararii si la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial – arunca in aer tot referendumul, pentru ca stabileste o regula noua in calcularea cvorumului de participare la referendum. La doua zile dupa aflarea acestei modificari facute pe sest, fara a exista cvorum de sedinta CCR, doi judecatori au rupt tacerea, aratand ca totul a fost ilegal si ca ei nu au fost consultati cu privire la aceasta modificare, aflandu-se in concediu. Cu toate acestea, secretarul general al Guvernului, Ion Moraru, a fost nevoit sa-si dea acordul pentru ca "erata" sa fie publicata in Monitorul Oficial. Se remarca ca adresa semnata cu adevarat de Zegrean si care poarta numarul de iesire 5306 a fost data inainte de ora 9.00 dimineata, intrucat ce-a de-a doua cu nr. 5307 semnata pentru Zegrean a fost redactata si trimisa la Guvern de unde a ajuns la Monitorul Oficial la ora 9.19 minute. Este greu de crezut ca Augustin Zegrean a venit la ora 8.00 dimineata si a plecat dupa nici o ora... Este inca un amanunt care pledeaza pentru varianta falsului. In toata aceasta perioada, s-a spus ca judecatorul de serviciu Stefan Minea ar fi avut mandat de la presedintele Curtii Constitutionale sa semneze acte oficiale ale Curtii, pentru ca Augustin Zegrean isi luase deja concediu.

CCR sa decida inteligent!!

Daca CCR o sa judece si o sa ia deciziile independent finalul este unul singur: Basescu o sa revina la Cotroceni! Sa speram ca traim intr-o tara democratica, independenta si fara trafic de influenta...
Ar fi bine ca Ponta si Antonescu sa nu incerce sa influenteze deciziile CCR in vreun fel...

 

CCR

Sper ca CCR sa aminteasca in decizie si incercarea de lovitura de stat .

cine se ocupa in Romania de lovituri de stat !?

Nimeni .

O gashka de smekeri au pus mana pe Romania .

Romania e distrusa incet-incet si astia pleaca in concediu .
Asta e , astea sunt institutiile , astia sunt oamenii .

lovitura de stat !?

a lui Basescu cu ajutorul SIE si Macrovrei si Vuvuzele Preda !!! Cred ca la astia te referi !! Ne va arata istoria cit de usor sau lasat prostiti unii ca tine si Ghilo si Raluca si magdas si conti si asa mai departe ..

Basescu Traian: a reusit aruncarea in derizoriu pana si a CCR

In data de 6 august 2012, presedintele CCR, Augustin Zegrean a semnat o adresa catre premierul Victor Ponta, in care ii transmite ca, tinand cont de interpretarile diferite din mass media, dar si a celor din conferinta de presa a Guvernului pe subiectul ce tine de decizia CCR din data de 2 august, ii aduce la cunostinta urmatoarele: "(...)prin Adresa nr. 5305 din 3 august 2012, Plenul Curtii Consitutionale a solicitat Guvernului listele electorale permanente, actualizate conform art.17 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, liste in baza carora s-a desfasurat referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu". Adresa catre Guvern a presedintelui Augustin Zegrean poarta nr. 5306 de la Registratura Jurisdictionala a Curtii Consitutionale.

Tot in data de 6 august 2012, desi se vede clar ca presedintele Augustin Zegrean se afla in exercitiul functiunii din moment ce semnase adresa sus-mentionata transmisa Guvernului, alt judecator, Sfefan Minea si-a permis sa arunce in aer credibilitatea CCR, punandu-si semnatura "pentru" presedintele Zegrean pe "erata" care se dorea a schimba intreg continutul deciziei CCR din data de 2 august 2012, cu toate ca nu mai avusese loc nicio sedinta a plenului care sa constate vreo eroare in publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR, iar multi dintre judecatorii Curtii se aflau asa cum au declarat in concediu de odihna incepand cu data de 3 august 2012.

Decizia

Regret ca ma simt nevoit sa intru in discutie cu mai mari decat mine.Legea 47/1992 modificata prevede la Art.47. - (1) Plenul ***tii Constitutionale decide cu o majoritate de două treimi asupra valabilitătii referendumului.Deci votul judecatorilor se cerea pentru valabilitatea referendului si nu pentru nevalabilitatea referendului asa cum prevede legea.Nici nu este posibila o alta interpretare caci in cazul unuiot de 5/4 Curtea ramane cu o hotarare suspendata in aer si nu se poate pronunta.- In litera legii daca voturile au fost in proportie de 5/4 dupa umila mea parere cred ca referendumul este nevalabil.
Ma intreb si eu ca prostul cum a putut CCR sa puna probleme de valabilitate cu votul a 4 judecatori cand legea prevede 6.- Raspunsul este dat de articolul de mai sus: Presiuni si amenintari asupra judecatorilor.-Numirea sau intentia de a numi ca ministru al justitiei a unei persoane apropiata lui Felix candidatul foarte probabil de a locui alaturi de Bombonel vrea sa cucereasca justitia,si uite ca pregateste primul pas.- Crin cramponat de presedintie unde a intrat pe scara de servici face orice joc murdar pentru a se mentine. Nu se uita in oglida sa-si
vada fata hidos crispata care numai de presedinte nu e. Dar el se crede cineva.Intocmai ca la balamuc,nebunii se cred regi inparati presedinti. Nu imi pasa de schimbarea lui Basescu daca in locul lui venea un om normal

Deja se zvoneste ca Traian Basescu e sigur pe rezultatul CCR

*** de pe listele electorale permanente sunt mai multi decat s-ar crede...care l-ar repune, crede Basescu, in scaunul de la Cotroceni si ca, bazandu-se pe informatiile primite de la slugile din aparatul de stat, mezina EBA si-a fixat data nuntii chiar pe 1 septembrie pentru ca socrul-mic sa fie chiar presedintele! De plida, exista un colectiv de procurori in Capitala, carora nu le dau numele, care au 1200 de dosare cu morti suspecte si toti decedatii astia au fost pe listele electorale si la alegerile locale din primavara si la referendumul din 29 iulie. O fi fost ea sigura ca tata o sa fie in continuare presedintele Romaniei cand si-a pus data nuntii, dar n-a luat in calcul un aspect: daca o sa asistam la demisia vreunui judecator al Curtii Constitutionale, asa cum am auzit eu ca ar avea de gand unul dintre ei (caruia nu-i dau inca numele)? Ei bine, atunci Traian Basescu va ramane suspendat si Antonescu interimar pana ce la CCR ar fi numit alt judecator, intrucat se stie ca verdictul pe referendum nu va putea fi luat decat cum zice legea, in complet de 9. Acuma mai ramane sa vedem daca-i strica nunta Ebei judecatorii de la CCR...Romania a incetat sa fie un stat de drept cata vreme cativa procurori cheie din marile parchete, care detin controlul pe dosarele importante, au ajuns slugile fostei guvernari PDL-iste si ale lui Traian Basescu, care i-a numit in functii, si servesc presei pe sub mana stenograme dupa interceptarile realizate in dosare cu lideri USL ori nu i-au masuri pentru depistarea celor care au divulgat aceste documente. Este evident ca marile parchete sunt folosite politic, la varf, iar procurorii care instrumenteaza aceste dosare si servesc stenogramele presei ar trebui arestati intrucat sunt un pericolo pentru siguranta nationala.

De data aceasta batista pe tambal a asezat-o SUA!

In concluzie :
- cei 3 judecatori care au semnalat ilegalitatea au fost redusi la tacere
- de acum in viitor completele CCR pot fi si din 1 (un)judecator si acela de preferinta sa fie Zegrean.
Cum Doamne nu le crapa obrazul de rusine ?????!!!!

N-ati inteles absolut nimic, politruci portocalii!

"Erata" - nu mai intru in detalii asupra aberatziei numita 'erata' ca m-apuca greatza - este legal...

...TRIMISA!

Adica respecta normele de ... trimitere!

Asta nu inseamna ca e si ... legala!

Din pacate multzi habarnautzi dorm pe tastatura pc-ului cu ceea ce se presupune a fi ... depozitarul inteligentzei umane...

Eroare fatala!

Da CCR va decide inteligent....

...si veti fi anuntati ca au cerut cu totul altceva. Daca faceti pe prostii sau sinteti surdo-muti asta este altceva. Decizia se va lua pe 10-11 septembrie dupa ce CCR va analiza listele reactualizate rezultatele recensamintului, listele voastre de azi care sint vechi de la 1992. Concluzia cred ca o tragi si singur care va fi. Este una logica si impardonabila: Basescu DEMIS!

Destul e destul!

Dupa o consultare populara in care 87 % au spus ca un personaj trebuie sa plece, tabara acestuia vorbeste despre razboi civil, lovitura de stat, crima organizata, puscarie.

Dupa ce au urinat ani buni pe lege, democratie, constitutionalitate si procedura parlamentara, cei din tabara invinsilor ating azi culmea mizeriei si a imposturii politice : contesta vointa si votul popular.

Cei desemnati de majoritatea absoluta a populatiei sa gaseasca o solutie politica si democratica se afla in fata unei situatii dramatice. Un guvern, o majoritate parlamentara si 7,5 milioane de cetateni care au votat nu pot scoate de la putere un personaj in spatele caruia se afla serviciile secrete, procurorii si alte institutii controlate de oamenii sai. Traian Basescu trebuie arestat.

Este, fara doar si poate, cea mai mare pacoste care a picat pe capul Romaniei de la caderea lui Ceausescu. Nomenclatura celui demis se tine cu dintii de putere mai rau decit nomenclatura comunista. Consecintele pot fi dramatice daca nu apare o solutie democratica pentru ca cel demis de populatie sa respecte votul popular.

Pentru ca miscarile sale sa aiba succes executivul trebuie sa scape mai intai dintr-un dublu prizonierat: cel al institutiilor regimului neo-cezarist construit de mafiotul suspendat Basescu si cel al promisiunilor facute lui Barroso. Daca asta se cheama lovitura de stat atunci lovitura de stat sa fie!

In acest scop are a sprijini pe trei piloni: cele 7,5 milioane de cetateni care au decis demiterea Presedintelui; Parlamentul Romaniei insusi; Presedintele-interimar. Toti cei care se opun acestui curs trebuie dati la o parte. Cu blandete, daca se poate. Prin forta, daca este nevoie. Curatenie prin servicii. Acum.

In acest sens Occidentul are a admite ca acum culege ceea ce a semanat. Occidentul a contribuit la semanarea haosului la noi recoltand cosmar la el.

Vai de voi

Acum sunt intr-o alta tara si nu imi mai doresc reantoarcerea, caci vad cum oameni care se vor normali la cap cum este aceasta panorama (Traian Basescu), acest diavol chel, prost si mizer, isi bate joc de voi, iar voua romanilor chiar va place ca el sa isi bata joc de voi. Ce fel de oameni sunteti voi romanilor (eu nu mai sunt roman), cand un ticalos urat si prost va terfeleste mai rau decat o prostituata de pe centura, caci si prostituata are un drept si este platita dupa sex, pe voi va face in toate felrile si nici nu va plateste, va mai si bate, va mai si inchide in puscarii, va taie din banii vostrii, va alunga de la doctor si va ia bucata de paine, mamaliga din fata voastra si a copiilor vostri, iar voi il pupati in *** intr-o veselie, de imi faceti o scarba, pe care nici nu pot sa o descriu. Pacat de cei care sunt cu adevarat romani si vietuiesc pe langa voi cei ticalosi, pupincuristi de Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu, etc., care se vor sfarsi intr-o tara de *** cu oameni de *** peste care vor ara cu siguranta ungurii, rusii, bulgarii, de nu va ramane din DACIA decat Moldova lui Stefan cel Mare si asta datorita basarabenilor. Pentru nebunul de Basescu va indic sa cititi “Blestemele" lui Tudor Arghezi in fiecare Duminica si maine de Sfanta Maria, sa ii doriti prin vointa Dumnezeului tot ce blestema marele poet, iar ca PS, luati “Psihologia poporului roman" scrisa de cel mai mare psiholog, Constantin Radulescu Motru, care a trait pana la comunisti si a aratat profesionist cine sunteti cei dintre Carpati si Mare, ca eu nu am de a fece cu voi decat limba moldoveneasca (mama era din Moldova) caci coloana mea vertebrala vine de la greci prin tata. PUNCTUM.

La o suspendare abuziva a patrlamentuluio 256, la un referendum....

.... cu amenintari daca nu votezi din partea primarilor, la un turism electoral, la o reducerec a sectiilor de vot in diaspota cu 50 de sectii ca sa nu poata vota diaspora,at fi cazul ca CCR sa invalidezae suspendarea presedintelui Basescu.
CCR a cauzat suficient rau Romaniei cu jocul de-a constitutionalitatea referendumului.

Si sa nu spui 1 2 3 ?

Da-o'ncolo de erata, ca era falsificata!!

Ce atata insistentza, asta e inconstientza!
Hai, mai bine, toti, cu spor, sa discutam despre Clor!
Sa-l punem rapid la loc, fara el n-avem noroc!!

 

Crezi matale asa ! Uite ca nu era falsificata !

Greseala,,cu ijntentie,, a comi-so adjunri lui predesc.
Zegrean a corectat greseala prin acea ,,erata,, !

Vi vreti ca laptele csa fie rosu !

afara basescu

Acea erata este fabricata de catre serviciile lui Traian Basescu,si ale lui Ioan Rus,intr-un fel sau altu,numai o lovitura de stat care trebuie sa faca dl Ponta si USL,sa nu se lase si so schimbe pe dna koveshi procurarea generala cat mai repede,si sa nu-l primeasca la Cotroceni pe acest dictator,de cand romania se lasa condusa de americani astia afaceristi

explica-mi, te rog si mie

cum se face ca din 4 august cand te-ai conectat ai ajuns deja la rang x5 cu doar 25 de comm-uri facute?!?

PS: asa-i ca esti "vuvuzela de partid"???

Va pasa de Romania ?

Culmea este ca si noi suntem preocupati de democratia si independenta institutiilor din Romania. Cum am putea fi altfel, cand Parchetul – trecut pe fata in tabara politica a suspendatului Traian Basescu – si-a asumat rolul Securitatii din vremea lui Ceausescu? Cum am putea sa nu fim ingrijorati, cand convorbiri interceptate de Parchet sunt furnizate presei portocalii, in totalul dispret al celor mai elementare norme de drept? Cum am putea sa nu fim ingrijorati, cand Parchetul descinde cu mascati la BEC, Evienta Populatiei, Biroul de Pasapoarte, Curtea Constitutionala si aresteaza… liste de votanti sau chiar buletine de vot! Si, apropo de Curtea Constitutionala: cum am putea sa nu fim ingrijorati, cand ne gandim cu totii ca asupra presedintelui Augustin Zegrean se fac presiuni politice uriase? Numai asa se poate explica comportamentul aberant al Curtii, dinainte si de dupa referendum.

Cum am putea sa nu fim ingrijorati de sfarsitul democratiei in Romania, cand voturile a 8,4 milioane de oameni, dintre care 88% au votat pentru demiterea presedintelui Basescu, nu valoreaza nici macar cat bricheta de la care a aprins flacara democratiei?

Intr-adevar, declaratia lui Philip Gordon surprinde in cel mai inalt grad o realitate romaneasca. Ingrijorator. Exista, daca vreti, si un amendament: ambasadorul Mark Gitenstein este si el ingrijorat, doar ca excelenta sa il vede pe dl. Basescu ca intruchipand lumina si adevarul, iar pe cei care i se opun ca emisari ai intunericului, satanismului, pocaismului si minciunii.

Eu zic sa se decida cu 6-3 daca e gravida, si cu 5-4 daca

Romanica nu e gravida. Ah ?

E Jale Mare, fratzilor ! Am ajuns o natzie de ***.
De Trei Stele !

@Emanuelle69

Nu se putea ca CCR sa nu se reconfirme ca fiind primacurva a tarii, doar suntem un neam de secaturi, ce mertecul cu iliescu.
Exista si o explicatie logica, ca cand se uita zegrean pe o hartie, respectiva ia foc instantaneo. Acumaaaa, nu se stie de ce, de la lentilele ca fundul sticlei de sampanie, de la privirea aia care acreste ciorba sau de la creierul juridic incins la maximum-maximorum.
Ca care creieras?

judecatori CCR nu au fost alesi de poporul roman

Noi facem legea in tara noastra. Basescu trebuie sa spuna cat a vandut din Romania. Si ce-au facut cu banii de la FMI. Poporul este mereu cel activ – 8,5 milioane, dintre care, 7, 5 aproape, pentru demiterea lui Basescu. In caz contrar, slugile basiste din CCR stiu ca poporul le va rupe penisurile mici. Basescu nu mai poate coabita cu natiunea. Cei care s-au grabit sa proclame incheierea jocului referendar prin remiza si au cerut presupusilor adversari recunoasterea acesteia, nu au inteles ca lupta nu s-a dat intre Traian Basescu si USL ci intre Traian Basescu si poporul roman. In consecinta, nu USL a castigat ci natiunea romana. A-i refuza acesteia efectele victoriei inseamna a o aliena, a o frustra si a intra in conflict cu ea. Isi poate permite oare Occidentul un asemenea conflict declarat? In acest sens Occidentul are a admite ca acum culege ceea ce a semanat. A vrut un prag minim de participare pentru validarea referendumului? Are un referendum boicotat cu validitate disputata. A sacralizat Curtea Constitutionala refuzand sa inteleaga ca aceasta nu este o curte de justitie ci o institutie politizata? Va avea o decizie la doua capete care nu va rezolva nimic. A cerut respectul formalist al regulilor democratice intr-un stat care nu mai funcționeaza? Are o majoritate zdrobitoare in favoarea demiterii, pe care are dificultati sa o recunoasca din cauza procedurii impuse prin propria sa presiune.

Acest Occident "principial" este prins in capcana propriilor actiuni si declaratii care au reusit sa puna in conflict democratia cu statul de drept si o majoritate reala de cetateni angajati cu o masa in mare masura teoretica, de (pseudo)cetateni pasivi. Urmarind sa aiba liniste in Romania si din partea Romaniei, Occidentul a contribuit la semanarea haosului la noi recoltand cosmar la el. S-ar impune o audiere a lui Basescu. Acum.

.

Balada lui Voiculescu : Vai ce chin, ce dor si jale, pe antena dumitale ....

Basescule, iti bati joc de Romania!

Haos total! Cam asa poate fi caracterizata situatia! Cu ce drept (pe ce baza legala) a luat Parchetul acele liste electorale de la BEC si cu ce tupeu vorbeste macovei de liste aflate in birou la Ponta? DNA si lulutza cerceteaza la comanda basista, CCR vrea sa dea decizii cand vrea base, mai apare cate o stenograma... Uite ce a facut basescu din tara asta!

base e de vina si pentru seceta?

sa recapitulam. daca eu (ca orice cetatean, simpatizant usl sa zicem) ma duc la dna si reclam fraudarea alegerilor, dna-ul este obligat sa cerceteze. avand in vedere ca singura modalitate de cercetare e sa ceara listele...ce crezi ca va face dna-ul?

Apai bai omida 25

Ca pe cine i-a mancat inkur?
Ca cine vrea musai la cotro in biroul patrat? ca cine vrea toata puterea cu prima curvaa tarii cu tot (justitia)? ca cine e tratat cukuru si de aia din Burkina Faso? Nu cumva e Cacarau, demolatorul partidului liberal?
Acuma ca base a papat flota, ca a pus-o pe analfabeta botoxata europarlamentar si ca are actiuni la Rosia Montana, ce vrei si tu?
Doar nu sunt toti saraci si cinstiti ca tovarasul iliescu, ce madularullui Dracula!!!

CCR ..............corupt

Esti o naluca uselista

Diversiune tipica ziare com

Parchetul a trimis niste liste conform "eratei". Astia fac pe surdo-mutii ca si cum nu ar fi auzit ca CCR vrea listele actualizate. Sint de un tupeu tipic basist. In aceasta situatie CCR ii va anunta pe acesti grabiti ca ei au cerut cu totul altceva. Cit puroi mai poate deversa putregaiul Basescu oare? Om batrin si nu ii este putina jena.....un delator si un mistificator!

 

Surdo-muti santeti voi banule......

CCr a cerut clar si raspicat listele electorale dupa care s-a organizat referendumul si nimic mai mult.
Singura decizie corecta este invalidarea uriasei incercari de a frauda a USL-ului si intoarcerea lui Traian Basescu la Cotroceni !Go Base Go !

Ma Pacala!

Tu nici romaneste nu mai stii! Deci sa inteleg ca 6 din 9 s-au dezis de prima decizie dupa ce a cuvintat Basescu in curte! Cred ca s-au dezis dupa ce au fost amenintati si santajati! Acum urmeaza Diktatul de la Bucuresti - Basescu impotriva poporului roman. S-a consfintit in acest fel diktatura personala a lui Basescu.....s-a terminat si cu statul de drept. Numai o noua revolutie mai poate instaura legalitatea in Romania! Jos diktakiorul!

CCR e la mana lui basescu, se pare!

Daca atat aveau nevoie, listele initiale si nu actualizate, de ce nu au luat o decizie pe loc, de ce au avut nevoie de o amanare de cateva zile? Ar fi bine sa gandesti un pic, dincolo de propaganda basista. S-ar putea, in ritmul asta, sa ne trezim intr-o zi cu o dictatura basesciana in adevaratul sens al cuvantului!

Special Pentru demis

Ce conteaza aceasta reuniune a CCR-ului.Este clar ca au primit o prima serioasa pentru a se reunii mai devreme.Traian Basescu , chiar nu ar trebuii sa conteze aceasta decizie pentru tine.Stii foarte bine ca 7,4 milioane de romani ti-au spus clar ca vor demisia ta.Acum este o chestiune de onoare daca tu consideri ca mai ai dreptul sa te intorci la Cotroceni.

Multi citesc,putini pricep

Erata este PROCEDURAl corecta,adica putea fi trimisa si de un judecator de serviciu.
CONTINUTUl nu a fost discutat.
Basistii nepriceputi si care vor numai ilegalitati si instaurarea unui haos generalizat sa fure in liniste,considera orice nuanta ca este in favoarea lor.
Adica in termeni juridici nu exista o solutie pe fond.
Solutia pe fond legala,morala si corecta,nu poate decat sa confirme DEMITEREA suspendatului.

Pastrati-va minciunile. Basescu prin BOICOT....

....a invalidat decizia de demitere a CCR.

Zilele trecute, realizam ce viata trista aveti!

Ferice de cei care se uita la filmele subtitrate si invata o limba straina, care unora le va fi candva cu siguranta de folos!
Foruöul e un fel de groapqa de gunoi, unde o haita de disperati se tiganeste zi si noapte pentru...NIMIC! O adunatura de singuratici tristi "MICI" si frustrati, care se bat cu pumnii-n piept pentru reziduurile comuniste care manipuleaza, mint si fura Romania de peste 20 de ani! Dac-as fi credincios le-as ura focuri vesnice in cazane enorme de zmoala! Dar daca ei ar dispare, voi, astia de pe forum, cu ce v-ati mai insenina zilele?
Ferice de cei care nu-s ca voi!

mai bine sa termine toti cu balciul asta

ca se fac toti de ras!"coabitati" pana la alegerile parlamentare.

Imagine

Cred necesara verificarea sanatatii judecatorului Ion Predescu.Dupa infatisare si varsta [aproape 85 ani] cat si dupa exprimarea ilegala a parerilor sale public.nu cred ca da semne de sanatate ,care se cere conform legii,pentru functiia de jjudecator,..- El sustine ca o corectare a unei greseli e un fapt politic,iar interventia sa publica,grosolana si ilegala este legala.- Cer CSM ul sa verifice starea sanatatii judecatorului Predescu daca este corespunzator functiei

 

Decizia CCR nu poate fi decat una singura !

Referendumul este valid si Basescu pleaca acasa urmand sa fie anchetat in dosarele blocate pe care le are in instanta !!!!!!! Sec !!!!!

 

Ati alergat in draci pana la ora 23

sa faceti cvorum. Si nu ati reusit.Ati pierdut.Mai incercati la primavara, poate iese!

Prin BOICOT am spus NU delterii lui Basescu

Conform listelor peranente de alegatori, au spus prin boicot NU, 53,76%.
Referendumul trebuie invalidat.

scuza-ma, dar

prin boicot ai spus NIMIC

rau mai stai cu logica

Cand a fost ales B(oicoit)aselu presedinte legat de cei care nu s-au prezentat la vot ... imi poti spune pe cine au boicotat?!?

Dupa gandirea mataluta rezultatul ar fi urmatorul:

Vreo 5,4 mil de romani l-au ales presedinte ... restul pana la vreo 19 mil de romani nu l-au vrut presedinte ... deci cum vine treaba asta de a fost la vremea respectiva investit presedinte?!?

S-a facut. Da n-am apucat sa ajung la 3.

!!!

fals

se decide soarta a 8,5 mil oameni care au avut caracterul necesar pentru a-si face datoria de cetateni. In rest, un om, doi oameni sa fim seriosi. La nivel individual sunt mai de plans cei bolnavi de cancer, sau copii ai caror parinti au fost indemnati sa plece din tara, ca statul social e pe duca de exemplu.

 
 

S-ar putea ca decizia sa fi fost luata ieri,

cu ocazia venirii americanului la Bucuresti. Astazi, doar, ni se comunica asta. Aseara la B1, Tonta era spasit. A inteles ca a luat-o in freza.

 

iar au schimbat punctarea

ti-am dat five..dar vreun us-las,las cu virgula e iar la butoane,..sper ca nu [t mult timp..New movie release.Crinut..Go fishing!!!

Doare?

Prostia, ma refer.

Pe tine te doare ,Marco62.

.
CCR va invalida demiterea lui Basescu a si asta te doare, si inca cum !

@Y I faq2 02:33

"Why, IS IT hurting you too?!"
no,maybe it's itching U!!!intrebare,afirmatie,interogativ,inversarea pronumelui cu verbul...
get a life bro,before u get your pension!!!
"The rain in Spain stays mainly in the plain"
Professor Higgins...de FERENTARI!!!de parca asta ma freaca pe mine...uita-te la kosasu din barcelona!!!ati "absolvit aceeasi scoala!!!"

@Y I faq2 02:33

de ce nu-ti bagi dejtu' in gura si vin-o aici pe plaja sa explici cum;"Interogativul se obține prin inversarea pronumelui cu verbul." SUCCESURI...

CCR

CCR demonstreaza ca nicio institutie publica nu mai este independenta, ca influenta lui basescu nu cunoaste margini si ca desi nu se mai bucura de sustinerea poporului, prin presiuni si constrangeri supune la vointa sa toate marile puteri ale statului!

 

@marco62

- you tell me !

y ,it's hurting u 2???

scuze niculaeda dar era poarta goala!!!

Frequently corrected errors:

Prin forma "it's (it is) hurting you too", faci o afirmație, u9xxx, nu e intrebare.
Interogativul se obține prin inversarea pronumelui cu verbul. Exemple: "I am. Am I?" & "You did. Did you?"
Deci, intrebarea ta ar veni așa:
"Why, IS IT hurting you too?!"

That would be the lesson for today, u9xxx...

@ Y I faq2 sau cati mai sunteti 02:33

bre,eu am facut o gluma pe care cred ca NICULAEDA a inteles-o.matale faci referendum...v-ati ales deja...???

Legal dupa legea junglii!

Este legal dupa legile lui Basescu, legi dupa care noi inca functionam! Legi nescrise, influientate de Tiran!

 

Asta e lovitura de stat a parchetului bashist !

Asistam la o adevarata lovitura de stat, in care procurorii se substituie, in plina desfasurare a unui proces electoral, instituiilor democratice ale statului cu atributii in acest proces electoral: BEC, AEP si Guvernul.
Este o acțiune in forță, de tip stalinist, antidemocratică și fără precedent a Parchetului General al Romaniei, transformat de Laura Codruța Kovesi in Parchetul Personal al lui Traian Băsescu. Parchetul vrea SĂ SE SUSTITUIE altor instituții ale statului și să trimită el listele electorale CCR in locul Guvernului, Biroului Electoral Central și Autorității Electorale Permanente.

Comunicat halucinant al Parchetului
"In continuarea cercetărilor efectuate in cauza aflată pe rolul Sectiei de urmărire penală si criminalistică din cadrul Parchetului de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie, in legătură cu listele electorale permanente și listele electorale suplimentare utilizate la referendumul din 29 iulie 2012, Biroul de informare publică si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit să aducă la cunostinta opiniei publice următoarele:

La data de 09.08.2012, Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie a transmis ***tii Constitutionale adresa prin care ne-am exprimat disponibilitatea de a-i pune la dispozitie listele electorale permanente si listele suplimentare cu semnăturile alegătorilor in original, utilizate la Referendumul national din data de 29.07.2012, astfel cum au fost ridicate, conform procedurilor derulate in cadrul dosarului cu acest obiect, aflat pe rolul Sectiei de urmărire penală si criminalistică".

 
 

CCR decredibilizata. Art.16alin.2 Constitutie se mai aplica CCRului

Sa lamurim:1.CCR se preface ca-si indeplineste limitele de competenta desi la CCR s-a incalcat legea 47/1992 pentru a-l favoriza pe Basescu Traian printr-o adresa falsa,data fara cvorumul de 7 judecatori,adresa careia i se da decizie de "legalitate" ULTERIOR emiterii adresei?In ce lume de ilegaliate traieste CCR!
2.Procurorii se "ofera" sa trimIta listele contrafacute de ei,dar nici o actiune a Parchetului nu este valida fara Sentinta temeinica si definitiva a unei Instante de judecata.Amestecul PICCJ in acest referendum este abuziv ,ilegal si anticonstitutional.terorizarea oamenilor care au votat este crima impotriva drepturilor fundamentale ale omului.
3.Venirea in tara a reprezentantului SUA,atitudinea si actiunea lui sfidatoare impotriva electoratului romanesc care-n majoritate absoluta a votat demiterea lui Basescu Traain este extrem de grava si nu are nici o regasire in relatiile diplomatice dintre doua state democratice si de drept.Philip H.Gordon s-a comportat ca un ocupant bolsevic care are interese ascunde contrare intereeselor romanesti in legastura directa cu complicele teroristului international Viktor Bout, numitul Basescu Traian.

Spui prostii. Multe si mari.

"Inapoi la scoala!" - cum ine v-a trimis MRU.

auzi ziare.com?

""Ponta minte in continuare cand spune ca nu are listele electorale permanente pe baza carora s-a desfasurat referendumul. Le are, dar nu vrea sa le dea Curtii Constitutionale", acuza Macovei" - publicati toate jignirile proferate de o beti.vanca, prinsa de o paranoie totala!

 

ce convenabil.a..MINCIUNA

...6 judecatori din 9 au fost anuntati,la ceilalti 3 i s-a terminat cartela.Fix 2/3.
mi-e greata !

Ma astept la orice!

Ca referendumul sa fie invalidat.
CCR este o sluga basista.

Mai Feluc ! CCR valida demiterea lui basescu....

....dqca avea un sambure de adevar.
Nu-l are si nu poate !

 

 

Apollo13....mare este gradina lui Dumnezeu....

Care indruga vrute si nevrute,asa ca tine !
Un lucru este cert,oricum Basescu se intoarce la Cotroceni !Ca vrei tu sau nu,ce mai conteaza !Nulitatile nu au nimic de spus in cazul acesta !

@vuvuzela

ai dreptate da numai intro mina, ca in cealanta ti p ul a mea!Fraiere nu iti ajunge ca nu mai ai flota ?Nu vei mai avea nici gaze de sist nici aur vei ramine la mamaliga si de 2-3 ori pe an sarmale din plastic.!!!Traiasca secu si SIE si SRI si sa traiti bine


Prima   1   2   3   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor