Joseph Daul: Sunt uimit de ceea ce sustine USL

Vineri, 03 August 2012, ora 17:54
6624 citiri
Joseph Daul: Sunt uimit de ceea ce sustine USL
Foto: Arhiva

Liderul grupului Partidului Popularilor Europeni (PPE) Joseph Daul a declarat ca a luat act de decizia Curtii Constitutionale din Romania privind referendumul, asteapta concluziile, dar in acelasi timp este uimit de situatie.

"Sunt uimit de ceea ce sustine Uniunea Socialist-Liberala. Ma intreb cum este posibil ca intr-un stat membru al UE un minister sa publice cu cateva saptamani inainte de referendum documentul oficial care arata numarul de alegatori, in aceasta saptamana sa reafirme aceleasi date, dar ieri sa arate ca nu poate sustine numarul de oameni de pe listele electorale permanente?

Cum este posibil sa fie confirmate alegerile din iunie (locale) si doar o luna mai tarziu electoratul de pe liste sa nu mai fie valid? Pentru mine, acest guvern arata inca o data ca este gata sa schimbe orice: legi, liste, reguli care nu servesc interesului partidelor lor", a declarat Daul, citat de Adevarul.

Acesta mai spune ca romanii au platit un pret mare pentru reforme economice dificile si este "regretabil" faptul ca Guvernul Ponta "are propria agenda doar pentru propriile interese".

"Toate realizarile din ultimii ani ar putea fi spulberate daca actualul Guvern nu pune in aplicare, fara intarzieri si abateri, angajamentele asumate fata de partenerii internationali ai Romaniei, inclusiv FMI. Sper pentru o solutionare rapida a acestui impas politic", a mai declarat liderul popularilor europeni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Joseph Daul referendum USL, #Daul liste USL referendum , #referendum demitere