Primarul Iasiului: E ridicol, nu am taiat curentul la mitingul PDL

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 15:38
2709 citiri
Primarul Iasiului: E ridicol, nu am taiat curentul la mitingul PDL

Primarul PSD al Iasiului, Gheorghe Nichita, a catalogat sambata drept "ridicola" ideea ca ar fi taiat curentul la mitingul PDL, asa cum au acuzat democrat-liberalii in timpul manifestatiei electorale.

"Dati-mi voie sa ma opresc din ras. Este ridicol ce fac dansii, incearca sa se victimizeze. Deci victimizare, manipulare. Nu a fost nicio pana de curent, poate nu au mai avut baterii la microfon, dar aia e treaba lor. Le-em creat toate conditiile, le-am cedat si ziua noastra de miting numai sa fie multumiti", a declarat Nichita.

Pe parcursul mitingului de sustinere al lui Traian Basescu, mai multor vorbitori care au urcat pe scena amplasata in Piata Culturii din Iasi li s-a oprit microfonul. Dupa cateva astfel de intreruperi, europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat: "Stiti ce au facut? Ne-au taiat curentul! Asta fac numai hotii. Stiti de ce? Le e frica de voi!".

Traian Basescu a glumit insa, pe aceasta tema. Raspunzand jurnalistilor, presedintele suspendat a spus numai "Bad luck!" (Ghinion - n.red)

#curent oprit miting Iasi, #primar Iasi oprire curent electric , #referendum demitere