Turistii de pe litoral pot vota in 34 de sectii suplimentare

Luni, 23 Iulie 2012, ora 21:09
2096 citiri

Prefectul judetului Constanta, Bogdan Hutuca, a declarat, luni, ca dupa ce s-a consultat cu specialistii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) pe marginea solicitarii formulate de USL Constanta, la Biroul Electoral Central, pentru infiintarea sectiilor de votare in statiunile estivale s-a decis creearea a 34 de sectii suplimentare de votare, pentru turistii de pe litoral.

In solicitarea semnata de liderii USL Constanta se precizeaza faptul ca este imperios necesar sa se suplimenteze numarul sectiilor de votare de pe litoral si acestea sa fie organizate acolo unde sunt unitati de cazare cu peste 1.000 de locuri, sustinandu-se organizarea unui numar de aproximativ 100 de sectii de votare in localitatile Constanta (Mamaia), Mangalia, Navodari, Eforie, Costinesti si Limanu.

MAI a decis insa ca vor fi amenajate 34 de sectii de votare, pe litoral, in 21 de hoteluri si sapte restaurante' - a explicat purtatorul de cuvant al Prefecturii, Georgiana Anghel.

Potrivit listelor date publicitatii de catre Autoritatea Electorala Permanenta, in total in judetul Constanta vor fi organizate 556 de sectii de votare, fata de 531 de sectii de votare organizate la alegerile locale din 10 iunie.

Astfel, in Mamaia vor fi sectii de votare in restaurantele: Cleopatra, Aurora, Vatra, Sumerland-Mamaia Nord, Aqua Magic, Cazino Mamaia si hotelurile: Bavaria Blu, Flora, Mercur-Minerva, Savoy, Modern, Tomis, Parc, Victoria, Doina, Riviera si Ambasador. In Mangalia vor fi organizate sectii de votare la hotelurile Mangalia (Sanatoriul Balnear), Vultur si Egreta ( Statiunea Venus), Delta (Jupiter), Dacia, Neptun, si Maramures (Neptun-Olimp), in restaurantele Dunarea si Pelican (Saturn) si Topaz (Cap Aurora) iar in Eforie la hotelul Astoria si restaurantul Faleza.

Conform datelor statistice, in aceasta perioada, pe litoralul romanesc se afla, la sfarsit de saptamana, peste 150.000 de turisti.

Citeste si:
AUR ”reîncălzește” scandalul irlandezului beat care a intrat în Parlament. Ce ar fi surprins camerele de supraveghere
AUR ”reîncălzește” scandalul irlandezului beat care a intrat în Parlament. Ce ar fi surprins camerele de supraveghere
Alianţa pentru Unirea Românilor a cerut miercuri, 19 ianuarie, Ministerului de Interne, Serviciului de Protecţie şi Pază şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 să facă...
Gabriela Firea, atac subtil la adresa lui Ciucă: „Mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul înainte de a intra în politică”
Gabriela Firea, atac subtil la adresa lui Ciucă: „Mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul înainte de a intra în politică”
Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a lansat marți seară, 18 ianuarie, un atac subtil la adresa premierului Nicolae Ciucă pe subiectul posibilului plagiat al liberalului în teza de doctorat....