Adrian Nastase: Basescu, oracolul din Varful Dealului

Vineri, 17 Iulie 2009, ora 10:57
2167 citiri
Adrian Nastase: Basescu, oracolul din Varful Dealului

Adrian Nastase il critica pe Traian Basescu care a declarat la Praga ca nu exista niciun semn ca Romania ar fi in derapaj economic.

Fostul premier apreciaza ca declaratiile presedintelui s-au schimbat din nou, deoarece luna trecuta il critica pe Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, pentru ca a fost prea optimist.

"Am prezentat, pe blog, recent, un set de date economice la zi, iar evaluarile institutiilor internationale pot fi citite de oricine. Spuneam in acelasi comentariu ca, pe zi ce trece, intelegem cu totii ca evolutia economica este mult mai putin previzibila, iar efectele sunt mai dure decat cele anticipate initial.

Traian Basescu, luna trecuta, il critica pe guvernatorul BNR pentru ca ar fi fost prea optimist. Oare cum ar putea fi incadrata declaratia de miercuri a lui Basescu, in conditiile in care numai el pare sa cunoasca datele despre care vorbeste?", comenteaza Nastase pe blogul personal.

Fostul premier apreciaza insa ca toata lumea isi doreste ca Romania sa iasa din criza si nu se gandeste cineva ca ar fi bun un somaj de 10%, doar ca sa nu mai candideze Basescu, dar el vrea sa sublinieze faptul ca presedintele a intrat deja in campanie electorala.

"Daca mai era nevoie de ceva care sa ne convinga ca Basescu este in campanie si ca nu actioneaza ca un presedinte preocupat de conducerea tarii, iata o declaratie care ne spune tot. Din pacate, ne spune foarte multe despre un om care nu intelege nici macar in ultimul ceas sa fie responsabil", mai comenteaza acesta.

Nastase a spus ca este curios daca Emil Boc a fost informat ca s-a intamplat o minune in economia romaneasca.

"Sunt foarte curios daca Emil Boc, in calitate de purtator de cuvant al lui Traian Basescu, a fost informat ca s-a intamplat o minune cu economia romaneasca. Eu nu l-am auzit pe Emil Boc decat ca a inghetat primele la bugetari si pensiile de lux. Dincolo de orice tenta ironica, nu as vrea sa cred ca lui Traian Basescu ii trece prin minte solutia tiparirii de bani, ca "sa traim bine", mai comenteaza Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Adrian Nastase, #Traian Basescu, #Oracol declaratii , #stiri Traian Basescu