Adrian Sarbu, momit in coalitia anti-Basescu

Luni, 19 Octombrie 2009, ora 08:04
4807 citiri
Adrian Sarbu, momit in coalitia anti-Basescu

Un mare necaz are coalitia media construita abil, cu socoteli sirete, impotriva lui Traian Basescu. Faptul ca numarul 1 in materie de audienta, trustul Mediapro, evita sa se angajeze politic si nu pune umarul la revarsarea de afurisiri la adresa presedintelui republicii.

Se aude ca sponsorii coalitiei anti-Basescu au avut cateva sedinte in ultimele saptamani, au constatat ca Pro e post generalist, prin urmare n-are canapele pe care sa se aseze analisti, si s-au intrebat cum sa introduca ei in grila o emisiune zilnica, de doua ore, in prime-time.

Din ce am aflat, au existat incercari de-a-l determina pe Adrian Sarbu sa intre in hora, insa boss-ul a spus "pas". Dar coalitia nu a pus armele jos, ca e pacat ca bunatatea de telespectatori sa se iroseasca, deci pregateste noi abordari.

Necazul e ca Adrian Sarbu tine la audienta postului si nu experimenteaza alte retete, daca cele batatorite aduc incasari pe baza publicului obisuit cu grila plina de patimi.

Si nici nu prea au finantatorii ce sa-i ofere lui Sarbu, ca omul are de toate: de la credibilitate la bani, si doarme linistit in ceea ce priveste relatia cu statul.

Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor preluate abuziv în perioada comunistă. Legea tocmai a fost promulgată
Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor preluate abuziv în perioada comunistă. Legea tocmai a fost promulgată
Supravieţuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor preluate abuziv în perioada comunistă, prevede Legea pentru modificarea actului normativ privind măsurile pentru...
Ciolacu anunță semnarea unui acord cu următoarea Comisie Europeană pentru asumarea deficitului de 3%. „Asta arată că nimeni nu vrea majorarea vreunui impozit”
Ciolacu anunță semnarea unui acord cu următoarea Comisie Europeană pentru asumarea deficitului de 3%. „Asta arată că nimeni nu vrea majorarea vreunui impozit”
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat marți, 16 iulie, că România va semna cu următoarea Comisie Europeană un acord astfel încât într-o perioadă de şapte ani să ajungă la deficitul de 3%...
#Adrian Sarbu campanie electorala, #antiBasescu ProTV , #stiri Traian Basescu
  1. Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor preluate abuziv în perioada comunistă. Legea tocmai a fost promulgată
  2. Ciolacu anunță semnarea unui acord cu următoarea Comisie Europeană pentru asumarea deficitului de 3%. „Asta arată că nimeni nu vrea majorarea vreunui impozit”
  3. Marcel Ciolacu, ironic cu anunțurile făcute de viitorii „prezidențiabili” la Washington. „Mă abțin cu greu, închipuirea performanţei”
  4. Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
  5. Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
  6. Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
  7. Declarația pe care președintele Joe Biden o regretă acum. A fost făcută cu câteva zile înainte de tentativa de asasinat: "Este timpul să-l țintim pe Trump"
  8. Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
  9. Elena Lasconi, atac discret la Nicolae Ciucă după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale. "Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul 2"
  10. Nicolae Ciucă s-a decis. Candidează pentru funcția de președinte al României. Cine mai trebuie să-i dea aprobare