Andrei Badin ii cere lui Basescu sa isi aduca aminte de ce a fost "taiat pe fata"

Marti, 01 Decembrie 2009, ora 10:22
20480 citiri
Andrei Badin ii cere lui Basescu sa isi aduca aminte de ce a fost "taiat pe fata"

Jurnalistul Andrei Badin i-a dat un ultimatum lui Traian Basescu, inainte de a publica o inregistrare video care il incrimineaza pe seful statului.

Badin il avertizeaza ca va fi nevoit sa isi aminteasca in urmatoarele zile de anuminte momente din viata sa si sa dea public explicatiile de rigoare.

"Voi incepe prin a-i adresa o intrebare publica la care astept un raspuns in 24 de ore: Ce ati facut domnule presedinte in noaptea de 31 decembrie 1972 /1 ianuarie 1973? Va aduceti aminte numele de Doina Lecusescu? Va aduceti aminte de cele intamplate atunci?

Ar trebui sa va aduceti aminte deoarece atunci ati fost taiat pe fata, semn care se vede si azi. Ar trebui sa va aduceti aminte! Daca nu, va voi ajuta!", scrie jurnalistul pe blogul sau.

Conform avertismentului editorului Antena 3, marturia inregistrata ar trebui sa apara in cursul zilei de marti, cele 24 de ore fiind deja trecute.

"Dupa expirarea celor 24 de ore voi posta pe acest blog marturia video in care se vorbeste despre mizerabila fapta in care ati fost implicat. Dar nu numai atat. O marturie senzationala inregistrata la Londra despre Traian Basescu", se mai arata in postarea jurnalistului.

La randul lor, jurnalistii de la Ziua redau cateva din declaratiile unei femei pe nume Doina Renea, care il acuza pe Traian Basescu de viol, amenintari cu moartea si tentativa de omor.

In anul 1972, femeia l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta.

La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina Mircea cel Batrin din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura Ion Andreescu, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata), scrie

Ziua.

In 1996 a fost fost adusa in Bucuresti si condusa, impreuna cu fiul, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Berceni, unde au fost sechestrati pentru aproximativ doua saptamani.

Citește și:
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 5 februarie, că nu există motive de îngrijorare din cauza embargoului asupra motorinei ruseşti pentru că toţi marii importatori de pe...
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
Fostul preşedinte al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a murit, după o lungă boală, la Spitalul American din Dubai, potrivit unui comunicat al armatei pakistaneze. Într-o...
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
MINCIUNI SPURCATE! Si de ar fi adevarat asta n-ar egala ATROCITATILE pe care le-au facut COMUNISTII : ILICI, VANTU, VOICULESCU, PATRICIU, NASTASE, GEOANA, ANTONESCU! SA FIE HUIDUITI SI ALUNGATI DIN TIMISOARA! JOS COMUNISTI!