Artanu despre Basescu: Imi place baiatul asta rock'n roll

Marti, 29 Septembrie 2009, ora 12:50
3087 citiri
Artanu despre Basescu: Imi place baiatul asta rock'n roll

Andrei Plesca, solistul trupei Timpuri Noi cunoscut de toata lumea drept Artanu, spune ca cel mai probabil va vota la alegerile prezidentiale cu actualul sef de stat, Traian Basescu, pentru ca "a stricat ploile multor smecheri".

"Nu cred ca votez cu Geoana, cred ca tot cu asta, tot cu asta care e (Traian Basescu, n.red.)...s-ar putea. Pentru ca este asa de groaznic omul asta incat a stricat foarte multe ploi, asta se poate vedea, si stricarea ploilor este o placere pe care el stie sa ne-o faca.

In fond, in interiorul nostru, ne bucuram sa vedem oameni foarte infatuati, de genul adrian nastase, de genul absolut orice infumurat, orice smecher, tarati cu nasul prin noroi. Eu nu am venit sa-l sustin pe Marinarul pe gratis aici la dumneavoastra, dar va spun ca imi place asa baiatul asta rock'n roll care a stricat foarte multe ploi", a spus Artanu, la Realitatea Fm.

Cat despre importanta politicii pentru oamenii de zi cu zi, artistul spune ca este exact zero.

"Criza politica inseamna ceva ce intereseaza exact zero. Sunt groaznic de previzibile toate personajele pe care le vedem. Asta e campania, ca alalaltul e mahmur si ailalta e proasta, cam asa o sa fie", a descris in careva cuvinte scena politica Artanu.

Am incercat droguri, dar nu mi-au placut, m-am simtit rau

Intrebat despre problema care a ridicat tara in picioare saptaman trecuta, legalizarea consumului de droguri usoare, solistul Timpuri Noi a spus ca arta si muzica mai ales (insa nu muzica Timpuri Noi) nu au fost create decat cu ajutorul droguri.

"Din punctul de vedere al unui artist, nu neaparat imi propun sa fiu foarte responsabil, nimic, si mai ales in sec XX, nu s-a creat in afara substantelor psihotrope si mai ales creatia din muzica. Si toata aceasta creatie se cladeste, va spun cat se poate de sincer, pe consumul de droguri", a spus Artanu.

Artistul a recunoscut ca a incercat si el, dar ca s-a simtit foarte rau, s-a speriat, si n-a mai incercat niciodata.

"Am incercat, bineinteles ca da. Nu mi-a placut absolut deloc, m-am simtit rau, probabil ca am transpirat si m-am speriat si de atunci niciodata nu am mai incercat", a dezvaluit Artanu.

El sustine, insa, ca dorgurile creaza o dependenta mai mica decat alcoolul sau nicotina, insa spune ca motivul pentru care oamenii adopta aceste vicii este modificarea starii de atentie.

"Probabil ca dau o dependenta cu mult mai mica decat nicotina si decat alcoolul si, ma rog, motivul pentru care oamenii consuma alcool si tigari este tot de a obtine o senzatie in zona asta de psihotrop, sa-si modifice starea de atentie. Un artist nu consuma droguri pentru a lancezi, ci pentru atentie", a mai explicat el.

Cat despre Ministerul Rock-ului pe care il pomenea in urma cu mai mult timp, Artanu spune ca nu s-a razgandit.

"Da, bineinteles ca as vrea un Minister al Rock-ului. Nu m-as vedea ministrul Culturii, m-as vedea doar ministrul Rock-ului si tot e suficient. Nu ar fi util, dar sunt foarte placute planurile, ca un fel de plan de expeditie", a incheiat Artanu razand.

A.S.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Artanu Timpuri Noi, #Andrei Plesca, #Traian Basescu vot, #droguri consum muzica , #stiri Traian Basescu