Ziare.com

Basescu a semnat decretul legii Codului de procedura penala

Vineri, 19 Iulie 2013, ora 15:58

   

Basescu a semnat decretul legii Codului de procedura penala
Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, o serie de decrete printre care cel pentru promulgarea Legii pentru punerea in aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii procesual penale.

Totodata, seful statului a semnat decretele pentru promulgarea mai multor ordonante de urgenta emise de Guvern in domeniul protectiei mediului, in cel al asigurarilor sociale, dar si in cel juridic.

Astfel, potrivit unui comunicat de presa remis AGERPRES, presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind organizarea si functionarea Consiliului Economic si Social (CES), dar si pentru promulgarea legilor privind modificarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 68/2007 (vizand raspunderea de mediu cu referire la prevenirea si repararea prejudiciului asupra mediului) sau cel privind modificarea si completarea Legii nr. 76/2002 referitoare la sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca si pentru modificarea Legii nr. 116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale.

De asemenea, au mai fost semnate si decretele pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 3/2013 pentru reglementarea unor masuri financiare in domeniul programelor multianuale prioritare de mediu si gospodarire a apelor, pentru promulgarea Legii privind organizarea si functionarea sistemului de probatiune, precum si pentru promulgarea Legii privind executarea pedepselor, a masurilor educative si a altor masuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal.

Nu in ultimul rand, presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal.

Citeste mai multe despre basescu cod procedura penala lege
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 669 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor