Basescu boicoteaza si mai multe produse din reclamele Antena 3

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 15:11
13309 citiri
Basescu boicoteaza si mai multe produse din reclamele Antena 3
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu merge inainte in disputa cu televiziunile lui Dan Voiculescu. Liderul MP a publicat, duminica, o lista extinsa a produselor care isi fac reclama la Antena 1 si Antena 3, pe care familia sa a decis sa nu le mai foloseasca de acum, ca sa nu le mai dea bani "turnatorului si acolitilor sai".

"S-a enervat cineva? Calm, calm... enervarea dauneaza grav sanatatii. Lista extinsa. Familia mea nu vrea sa plateasca bani pentru propaganda turnatorului Voiculescu si a acolitilor sai.

Drept pentru care, alaturi de laptele Zuzu, cosmeticele L'Oreal si medicamentul Strepsils, familia mea a adaugat pe lista de produse pe care nu le vom mai cumpara si sprayul de bucatarie Ambipur, pasta de dinti Lacalut si deodorantele Dove pe care le foloseam pana acum. Motivul? Isi fac reclama pe televiziunile Antena 1 si Antena 3", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Fostul lider de la Cotroceni a subliniat ca "pe piata exista si alte produse la fel de bune ca acestea, care nu finanteaza prin publicitate pe turnatorul Voiculescu si pe acolitii sai de la Antena 3".

"Ii indemn pe toti simpatizantii mei, cei care zilnic sunt umiliti la Antena 3 pentru ca sunt 'basisti', dar si pe cei care nu sunt 'basisti' sa nu mai cumpere aceste marci de produse, care, probabil fara intentie, par a se asocia cu mandrie cu turnatorul Voiculescu si acolitii lui de la Antena 3.

Eu si familia mea nu vrem sa bagam bani in buzunarul turnatorului Voiculescu si al acolitilor sai de la Antena 3. Asta pentru ca banii de publicitate se regasesc in pretul cu care noi cumparam aceste produse din magazine. De ce sa-i (sic!) dam bani turnatorului Voiculescu si acolitilor sai de la Antena 3?", a continuat fostul presedinte, care se afla de ani intregi in razboi cu fondatorul Intact si jurnalistii trustului.

Traian Basescu anuntase inca de sambata ca se alatura boicotului la adresa firmelor care au cumparat reclama la televiziunile trustului Intact.

Basescu se alatura celor care boicoteaza produsele care isi fac reclama la Antene

"Nu mai cumpar produse care isi fac publicitate la Antena 3 si Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice L'Oreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact si al medicamentului Strepsils. Pentru ca isi fac publicitate la Antena 3 si Antena 1, bagand bani in buzunarul turnatorului Voiculescu, noi toti am hotarat sa nu le mai cumparam", a postat tot Facebook fostul sef de stat, referindu-se la intreaga sa familie.

In replica, realizatorul Mircea Badea de la Antena 3 a iesit cu o contraofensiva online.

Mircea Badea contraataca boicotul sprijinit de Basescu: Pozeaza in baie si bucatarie (Foto)

"Stiu, tot ce-i trebuie lui Basescu e lichid cu tarie si cuburi de gheata. Intre timp, oamenii zdraveni la cap...", a scris in stilul caracteristic pe blog Mircea Badea, postand alaturi doua poze in care mananca iaurt Zuzu si foloseste cosmetice L'Oreal, doua dintre brandurile blamate de internauti pentru ca isi fac in continuare reclama la Antene.

Gadea ameninta cu actiunea in judecata

Ulterior, directorul Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat ca il va da in judecata pe Traian Basescu si ii va cere despagubiri uriase, pentru ca instiga la boicotarea marcilor care cumpara publicitate la posturile TV.

Mihai Gadea: Il vom actiona in judecata pe Basescu si ii vom cere despagubiri uriase

Petitia online pentru boicotarea firmelor care isi fac publicitate la posturile de televiziune ale familiei Voiculescu a fost lansata in contextul scandalului declansat de evacuarea lor de catre ANAF din cladirile castigate de stat in procesul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Petitie pentru boicotarea televiziunilor Intact, dar nu cum te-ai astepta

Mii de oameni au semnat petitia, iar pe retelele sociale s-a viralizat un mesaj in care internautii sunt indemnati sa boicoteze unul dintre aceste produse, Zuzu, atat timp cat este promovat in calupurile publicitare Antena 3.

Boicotarea produselor care-si fac reclama la Antena 3: Prima reactie de la Zuzu

Boicotarea produselor care-si fac publicitate la Antena 3: Primul brand care isi retrage reclamele

Internautii au creat si o pagina de Facebook - Obey Antena 3 - in care sunt prezentate brandurile care-si fac reclama la Antena 3.

D.T.

#Basescu produse Antena 3, #Basescu reclama produse Antena 3 , #stiri Traian Basescu