Traian Băsescu îi cere demisia ministrului Cătălin Drulă: "Mă mir că nu au spus că mecanicul a băut cu mine"

Vineri, 30 Iulie 2021, ora 14:27
5188 citiri
Traian Băsescu îi cere demisia ministrului Cătălin Drulă: "Mă mir că nu au spus că mecanicul a băut cu mine"
Fostul președinte Traian Băsescu a cerut demisia lui Drulă FOTO Facebook / Traian Băsescu

Fostul președinte al României Traian Băsescu l-a atacat vineri, 30 iulie, pe ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, despre care spune că ar trebui să-și dea demisia, în contextul accidentului feroviar de la Fetești unde un mecanic de locomotivă beat a intrat cu un tren de marfă într-un altul.

Întrebat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, cum s-a ajuns să se producă accidente feroviare precum cel de la Fetești, fostul șef de stat a început cu o glumă: ​„Mă mir că domnii din studio nu au spus că mecanicul de tren era beat pentru că a băut cu mine”.

Fostul șef de stat i-a cerut apoi demisia ministrului Transporturilor Cătălin Drulă, pe care îl acuză că este „în urmă” cu toate reformele.

„Statul ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru infrastructură. Oamenii valoroși din calea ferată în general au plecat la companiile private și fac o oncurență acerbă companiilor de stat. Ar trebui făcute două lucruri: esența este infrastructura, asta este de importanță națională, că transportatorii sunt liberi să opereze pe piața românească. Ministrul Transporturilor ar fi trebuit să-și dea demisia. Celebrul Drulă care trece mare erou că a mers cu bâta la metrou, e bine ce a făcut, dar deocamdată nu a dus la îndeplinire niciun proiect de infrastructură”, a subliniat Traian Băsescu

#Traian Basescu, #catalin drula, #accident feroviar , #stiri Traian Basescu