Basescu discuta cu parlamentarii care sustin Guvernul

Marti, 25 Mai 2010, ora 11:13
2313 citiri
Basescu discuta cu parlamentarii care sustin Guvernul

Presedintele Traian Basescu se va intalni, din nou, marti, cu reprezentantii grupurilor parlamentare care sustin actuala guvernare pentru a discuta despre masurile economice de austeritate, in actualul context economic national si european.

Astfel, de la ora 12.00, Traian Basescu se va intalni cu reprezentantii Partidului Democrat Liberal, de la ora 14.00 cu Uniunea Democrata Maghiara din Romania, de la ora 15.00 cu Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, iar de la ora 20.00 cu Grupul Minoritatilor Nationale.

Intalnirea de marti vine dupa ce, joia trecuta, seful statului a avut o discutie, la Palatul Cotroceni, cu liderii partidelor si grupurilor parlamentare care sustin coalitia de guvernare.

"Presedintele va avea in cursul zilei de marti intalniri cu grupurile parlamentare - nu stiu daca si ale opozitiei -, dar, categoric, ale zonei care sustine puterea si urmeaza ca in toate aceste intalniri sa se gaseasca chestiunile de reglaj fin al masurilor de care vorbim acum", a declarat atunci deputatul Varujan Pambuccian, liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale altele decat cea maghiara din Camera Deputatilor.

El a participat joia trecuta la consultarea de la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu si a precizat ca "s-a discutat despre situatia economica din acest moment si despre acordul cu Fondul Monetar International si cel cu UE, precum si despre masurile care ar trebui luate".

Potrivit unui comunicat transmis de Administratia Prezidentiala, presedintele Traian Basescu a solicitat Guvernului sa dea dovada de maxima deschidere fata de sindicate si partidele politice din opozitie, printr-o informare constanta asupra masurilor care vor fi luate de Executiv.

La intalnirea de joia trecuta au participat presedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, presedintele Uniunii Democrate Maghiare din Romania, Marko Bela, presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Marian Sarbu, presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gabriel Oprea, liderul grupului minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, precum si alti reprezentanti ai partidelor si grupurilor parlamentare din coalitia de guvernare.

Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
Mircea Geoană este convins că summit-ul de la Washington la care a participat în calitate de secretar general adjunct al NATO nu a fost ultimul eveniment de acest gen la care ia parte, dar că...
Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
Clotilde Armand, primarul în funcție al Sectorului 1, a anunțat marți, 16 iulie, că a cerut Biroului Electoral Central să anuleze alegerile locale din Sectorul 1 din data de 9 iunie, în urma...
#Traian Basescu grupuri parlamentare, #Basescu intrevedere grupuri parlamentare, #Varujan Pambuccian intalnire Basescu , #stiri Traian Basescu
  1. Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
  2. Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
  3. Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
  4. Declarația pe care președintele Joe Biden o regretă acum. A fost făcută cu câteva zile înainte de tentativa de asasinat: "Este timpul să-l țintim pe Trump"
  5. Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
  6. Elena Lasconi, atac discret la Nicolae Ciucă după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale. "Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul 2"
  7. Nicolae Ciucă s-a decis. Candidează pentru funcția de președinte al României. Cine mai trebuie să-i dea aprobare
  8. Ordonanța care prevede restituirea permiselor dacă nu se primesc analizele în 72 de ore a fost publicată în Monitorul Oficial
  9. ”Deputatul Shaormă” vrea să spele imaginea mentorului său Dumitru Buzatu. Războiul absurd pe care îl duce cu presa
  10. Dezbateri cu scântei în Parlament la adoptarea ”legii urșilor”. Deputat USR: „Mimați / V-ați urcat pe o tragedie”