Basescu il ironizeaza pe Blaga: Vasile, mai incearca!

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 21:08
5007 citiri
Basescu il ironizeaza pe Blaga: Vasile, mai incearca!
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ce mitingul urias anuntat de PNL in parcul Izvor, luni, nu a reusit sa stranga mai mult de 4.000 de persoane, desi se anuntase ca vor veni 15.000 de romani care il vor "jos" pe Ponta, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a ironizat esecul PNL si mai ales al lui Vasile Blaga.

Intr-o postare pe Facebook Traian Basescu a comentat, adresandu-i-se lui Vasile Blaga, co-presedinte al PNL: "Draga Vasile, inteleg ca este greu sa faci un miting de 10-15.000 de oameni pentru Gorghiu&Predoiu! Sunt alaturi de tine...".

Mesajul, care abunda in emoticonuri, continua: "Era mai usor sa aduni dublu, sa fii un Foarte Mare Organizator cand il aveai candidat pe Basescu... Vasile, mai incearca o data!".

La mitingul anuntat de luni, chiar daca unii romani au venit din provincie, au lipsit chiar Vasile Blaga si Alina Gorghiu.

Fotografia zilei: Mitingul umbrelelor

Au luat insa cuvantul, tinand discursuri mobilizatoare, o serie de lideri centrali sau locali, printre care prim-vicepresedintii Catalin Predoiu, Andreea Paul, Ludovic Orban, Teodor Atanasiu si Anca Boagiu. De asemenea, au tinut discursuri eurodeputatul Cristian Busoi si deputatul Costica Canacheu, doi dintre liberalii care isi doresc sa fie nominalizati drept candidati ai PNL la Primaria Capitalei.

Motiunea a picat, mitingul Opozitiei s-a topit in ploaie. Ponta: La treaba ca sunt multe de facut si PNL nu e in stare!

Motiunea de cenzura initiata de PNL a picat insa la vot, marti, obtinand doar 207 voturi "pentru" din cele 276 necesare pentru ca Guvernul Ponta sa fie demis.

A.S.

#Traian Basescu Blaga miting, #Traian Basescu miting PNL, #Basescu Blaga miting, #Basescu Blaga Facebook , #stiri Traian Basescu