Basescu le reaminteste si constantenilor de vot

Vineri, 30 Mai 2008, ora 21:58
1631 citiri
Basescu le reaminteste si constantenilor de vot

Traian Basescu a lansat un nou indemn electoratului, vineri seara, la Constanta, sa se prezinte la urne duminica.

Seful statului s-a intalnit cu fratele sau si cu alti lideri PD-L de la Constanta. Traian Basescu a venit la volanul unei masini Skoda pe care dupa ce a parcat-o linga terasa "Zorile" din municipiul Constanta a mers la masa unde era asteptat. El a declarat ca a venit pe litoral, mai mult pentru a-si rezolva o problema personala.

"M-am intalnit cu fratele meu si ca sa va satisfac curiozitatea, chiar daca nu e de facut public, dar sa stiti de unde e ingrijorarea cu mama. Cu mama sta o maicuta si saptamana trecuta Matiz-ul sotiei l-am vandut maicutei. L-am dat ca sa aiba cu ce sa o miste pe mama mai usor si vreau sa vad daca maicuta dupa ce si-a luat permisul poate conduce si se poate urca mama sau nu", a spus Traian Basescu.

El a mai spus ca maicuta a facut un curs de conducere auto de 20 de ore, dar a vrut sa se asigure ca totul este in regula. Masina a fost vanduta maicutei cu 100 de ron pentru care exista contract de vanzare-cumparare.

Inainte de a pleca, intrebat despre alegerile locale, presedintele a tinut sa indemne din nou populatia sa se prezinte la vot indiferent ca e vorba de Constanta sau alt judet, mai ales pentru desemnarea presedintilor la consiliile judetene care vor fi desemnati prin vot uninominal si care in urmatorii ani vor ocupa trebui sa administreze importante fonduri.

"Un singur lucru important de spus ar fi extraordinar de bine daca se iese la vot. Cred ca romanii au pentru prima data ocazia sa nu mai lase partidelor jocurile la Consiliul Judetean si au posibilitatea datorita introducerii votului uninominal sa decide cine ei cine este presedinte la CJ. E o functie foarte importanta asta pentru ca in urmatorii patru ani pentru administratia locala se vor derula circa 20 de miliarde de euro, proiecte de mediu aductiuni de apa, drumuri, modernizari de scolii. Acum e momentul ca romanii sa decida prin mana cui vor trece acesti bani pentru a fi utilizati in folosul lor", a spus Basescu.

Seful statului a petrecut aproximativ o jumatate de ora la terasa, unde a discutat despre votul uninominal si prezenta scazuta la vot anuntata de sondaje. La plecare el a fost invitat de o tanara sa se urce pe un scuter, dar presedintele a spus ca data viitoare poate va incerca.

Desi a venit personal cu o masina, la plecare a preferat sa plece cu autoturismul fratelui sau, dar inainte de a pleca a lansat din nou indemnul "Mergeti la vot". Presedintele va pleca, vineri seara, din Constanta, sambata se va afla la un concurs de echitate in Bucuresti, pentru care sotia sa deja se antreneaza, iar duminica va merge la vot.

Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Reprezentanții Gărzii de Mediu din Constanţa au amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţ, deoarece nu a ridicat deşeurile care erau depozitate ilegal pe mai multe terenuri. Comisarii...
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
#vot, #Traian Basescu, #Constanta, #indemn , #stiri Traian Basescu