Basescu: Mosul mi-a adus un an perfect, romanilor sa le aduca tarie

Marti, 14 Decembrie 2010, ora 21:46
2023 citiri
Basescu: Mosul mi-a adus un an perfect, romanilor sa le aduca tarie

Mos Craciun ar trebui sa le aduca romanilor "tarie" pentru a putea depasi cu bine perioada grea pe care o traverseaza tara. Cam asa suna urarea facuta de Traian Basescu catre cetatenii Romaniei.

Pentru sine, presedintele si-ar dori de la Mos Craciun doar "putina liniste", dupa ce i-a adus un "an perfect".

"Putina liniste (n.r. pentru mine). Mi-a adus deja un an perfect. Si romanilor tarie. Le multumesc, stiu sigur ca le e greu, ca nu accepta scaderea de salarii, cresterea inflatiei, taierea pensiilor. Nu poti, ca om politic, decat sa le multumesti ca ai putut sa iei masurile sa nu intre Romania intr-un derapaj", a declarat Traian Basescu intr-o conferinta de presa sustinuta, marti, la Cotroceni.

Totodata, seful statului a mai precizat ca pentru unii politicieni este usor sa spuna la televizor "sa se faca investitii" sau "sa se dea bani IMM-urilor", mai ales atunci cand nu ei sunt cei care trebuie sa gaseasca resurse bugetare pentru aceste investitii.

"Am convingerea ca la un moment dat, peste ani, asa criticata cum a fost aceasta guvernare, se va recunoaste ca nu a avut alte solutii. E usor sa spui la televizor sa se faca investitii, sa se dea IMM-urilor, dar de unde iei banii?", a completat Traian Basescu.

#Traian Basescu Mos Craciun, #Traian Basescu an perfect, #Traian Basescu tarie pentru romani , #stiri Traian Basescu