Basescu: PD-L ar fi trebuit s-o suspende pe Ridzi

Luni, 30 Noiembrie 2009, ora 10:47
2788 citiri
Basescu: PD-L ar fi trebuit s-o suspende pe Ridzi
Foto: Reuters

La cateva luni de la scandalul in care a fost implicata Monica Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului, Traian Basescu sustine ca "PD-L ar fi trebuit s-o suspende" pe aceasta pana cand Parchetul ar fi anuntat o decizie.

"Un om politic trimis in judecata e clar ca nu mai poate fi mentinut in functii inalte. Dar un partid care are exigente poate sa faca acest lucru si de la momentul inceperii urmaririi penale", a spus Basescu, aratand ca Monica Ridzi "are responsabilitatea falsului, daca l-a facut", intr-un interviu publicat pe site-ul jurnalistului Catalin Tolontan, tolo.ro.

Macovei a inregistrat discutiile cu SRS si Chirieac

Despre stenogramele discutiilor intre Sorin Rosca Stanescu, Bogdan Chireac si catalin Macovei, care a acuzat santajul, Traian Basescu spune ca seful ANI ar fi facut inregistrarea si ca daca nu a facut plangere penala este "partas la ticalosie".

"Cunoscandu-l pe Macovei, care a fost procuror, cred ca el a fost cel care a facut inregistrarea. Cred ca a avut curiozitatea procurorului. Cei care mi-au facut mie analizele mi-au spus ca unul din trei a avut microfonul. Singurul care a avut interesul sa inregistreze a fost Macovei. Nu a procedat corect. Ii dau o circumstanta: tentatia procurorului", sustine Traian Basescu.

Basescu: Sunt perfect sanatos!

Traian Basescu spune ca a auzit zvonuri ca "nu o mai duce" si a tinut sa precizeze ca starea sa de sanatate e perfecta.

"Nu, nu avem reguli privind sanatatea presedintelui. Am stabilit eu la inceput de mandat, impeuna cu institutiile abilitate, aceasta regula: control medical la fiecare 6 luni. Si, la mine, controlul medical nu se limiteaza doar la analizele de sange. Dureaza si doua zile. Trec prin toate aparatele cu care este echipat Spitalul Militar.

Se verifica si traseul venelor, nu stiu cum se numeste (Isi duce mina de-a lungul piciorului si apoi la cap). Nu mai vorbim la creier, unde se uita daca nu a aparut vreun cheag sau orice altceva. Problema s-a pus daca sa le facem publice. Decizia tuturor a fost: cata vreme legea nu cere sa le facem publice, mai bine nu le prezentam, pentru ca oricum vor starni o dezbatere daca sunt sau nu adevarate", a mai spus Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Traian Basescu Ridzi suspendare, #Basescu sanatate analize, #Basescu Macovei SRS Chirieac , #stiri Traian Basescu
Comentarii
Poza cetatean_revoltat_apolitic
cetatean_revoltat_apolitic
rank 2
sa le SUSPENDE - apoi sa le ARESTEZE - pe toate "TGANCILE IMPUTITE din P.D.-L.
Poza Antimoron
Antimoron
rank 5
am inceput sa arunc peste bordul corabiei pe cate unii! poate reusesc sa nu naugragiez...