Basescu rade la bancurile lui Gusa pe seama sa

Sambata, 19 Aprilie 2008, ora 13:40
3342 citiri
Basescu rade la bancurile lui Gusa pe seama sa

Chiar daca sunt rivali politici, Traian Basescu a ras, sambata, la o gluma facuta de Cozmin Gusa chiar pe seama presedintelui. Liderul PIN a spus la Congresul Uniunii Studentilor din Romania, un banc cu Traian Basescu si George W. Bush.

"Un roman si un american se intalnesc la Neptun", a spus Gusa, fiind intrerupt de hohotele de ras si aplauzele celor prezenti la congres.

"Nu este nicio aluzie", a continuat liderul PIN uitandu-se catre presedintele Basescu, aflat pe aceeasi scena, la aproximativ trei metri de Gusa.

"Romanul si americanul au inceput sa se laude, fiecare cu ce au in tara. Americanul, fiind cetatean al unei superputeri, incepe primul si zice: << Noi avem George W. Bush, noi avem Stevie Wonder, noi avem Bob Hope si avem Johnny Cash >>.

Romanul, saracul, sa se laude si el, intristat asa putin, spune: << Noi avem, de asemenea, presedinte, pe Traian Basescu, dar nu minune, nu speranta, nu bani (no wonder, no hope, no cash) >>", a incheiat bancul Cozmin Gusa.

Se pare ca bancul a fost pe gustul sefului statului, acesta razand si aplaudand impreuna cu studentii prezenti in sala.

Insa nici seful statului nu s-a lasat insa mai prejos si a raspuns unei intrebari legate de campusurile universitare ca administrarea acestora ar trebui facuta de studenti, si nu de oamenii tineri ca Gusa.

"Campusurile universitare sunt administrate de oameni ca domnul Gusa, de peste 40 de ani care spun tot timpul ca sunt tineri, dar au trecut de varsta tineretii", a spus Traian Basescu, starnind rasul tinerilor din sala.

La raspunsul unei intrebari legate de nepotismul din universitati, presedintele a incercat o autoironie.

"Nu vedeti ca fiica mea vrea sa intre in politica, ce sa mai vorbesc eu de nepotism?". El a spus ca ii este cunoscut fenomenul nepotismului in invatamantul superior si el este legat de profesori si de studenti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Traian Basescu, #Cozmin Gusa, #banc , #stiri Traian Basescu
Comentarii
L
limbi fara numar fara numar
rank 1
Traiasca marele si iubitul nostru conducator tovarasul Basescu, noul Ceausescu!!!