Basescu spune ca Tariceanu este politicianul care si-a tradat toti partenerii: Nu are nicio sansa la prezidentiale

Duminica, 14 Octombrie 2018, ora 08:44
5329 citiri
Basescu spune ca Tariceanu este politicianul care si-a tradat toti partenerii: Nu are nicio sansa la prezidentiale
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata seara, ca politicianul care "si-a tradat toti partenerii" este Calin Popescu Tariceanu, acesta urmand sa rupa alianta cu PSD in momentul alegerilor prezidentiale.

Basescu sustine ca liderul ALDE ar putea fi un contracandidat "onorabil" pentru Klaus Iohannis, daca ar avea sustinerea PSD. Fara aceasta, insa, Tariceanu "se va prabusi".

Traian Basescu a fost intrebat, sambata seara, la Romania TV, daca considera ca Legea offshere ar putea duce la destramarea Aliantei PSD - ALDE si a negat.

"Cred ca europarlamentarele ii prind impreuna", a spus Basescu.

Acesta a afirmat ca "politicianul care si-a tradat toti partenerii este Calin Popescu Tariceanu", acesta urmand sa rupa alianta cu social-democratii la alegerile prezidentiale.

"Cred ca-si da seama ca nu are nicio sansa. El ar putea avea sanse sa fie un partener onorabil pentru Iohannis daca ar avea sustinerea PSD. Dar PSD nu poate concepe sa nu aiba candidat, chiar stiind ca pierd.

Ar fi prea umilitor pentru un partid de dimeniunile PSD sa nu aiba candidat, deci nu cred ca-l va accepta pe Tariceanu. El are optiuni de incredere si optiuni de vot tocmai pentru ca este aliatul PSD si unii PSD-isti il gireaza cu incredere. Cand se vor desparti, sa-l vedeti pe Tariceanu ce se prabuseste la incredere", a mai spus Basescu.

#Basescu Taricean tradator , #stiri Traian Basescu