Bodo de la Proconsul vorbeste cu presedintele Basescu de mai multe ori pe an

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 18:31
4811 citiri
Bodo de la Proconsul vorbeste cu presedintele Basescu de mai multe ori pe an

Fostul ginere al presedinteului Traian Basescu, Bodo, solistul trupei Proconsul, a declarat ca, desi divortat, tine legatura cu familia fostei sotii, Ioana. Mai mult, cu seful statului vorbeste la telefon de 3 - 4 ori pe an.

Bodo a facut aceste afirmatii duminica seara, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Bistrita, inaintea unui concert, informeaza Mediafax.

"Cu fosta sotie nu mai tin legatura deloc, iar de trei-patru ori pe an vorbesc cu domnul presedinte la telefon. Ma intreaba ce fac, daca sunt bine, daca sunt ok. Nu ma intalnesc cu dansul 'face to face'. Sper ca dupa ce nu va mai fi presedinte sa pot sta mai mult de vorba cu dansul decat acum", a declarat Bodo.

De altfel, artistul a recunoscut ca nu este deranjat de faptul ca este numit in continuare fostul ginere al presedintelui Basescu.

La Bistrita, trupa Proconsul a sustinut, duminica seara, un concert organizat de o biserica penticostala, in fata a peste o mie de oameni. De la un stand de carte si obiecte religioase amplasat la intrarea in sala de concert, Bodo si-a cumparat o bratara inscriptionata cu numele lui Iisus, iar colegii lui, Biblii cu coperte din piele.

Bodo se afla la cea de-a patra casatorie, prima oara mergand la Starea Civila la 19 ani. A treia sa mireasa a fost Ioana Basescu, in 2003, de care insa a divortat in ianuarie 2007. De altfel toate mariajele sale au fost scurte, insa asta nu l-a descurajat pe artistul de 42 de ani.

Citește și:
Elevii ar putea fi obligați să poarte uniforme la școală. AUR a depus proiectul de lege
Elevii ar putea fi obligați să poarte uniforme la școală. AUR a depus proiectul de lege
AUR a depus la Senat un proiect de lege privind reintroducerea uniformelor şcolare în învăţământul preuniversitar. Iniţiativa, denumită ”Propunerea legislativă pentru modificarea...
Averi de primari. Cât au agonisit edilii marilor orașe ale României
Averi de primari. Cât au agonisit edilii marilor orașe ale României
Averile declarate de aleșii în funcții publice au fost întotdeauna subiect de discuție, cu atât mai mult după numeroasele scandaluri și conflicte de interese în care aceștia nu au putut...