Cizmarul care i-a trimis lui Basescu pantofi vrea sa-i repare si pe cei ai lui Franks

Luni, 09 Mai 2011, ora 14:33
2062 citiri
Cizmarul care i-a trimis lui Basescu pantofi vrea sa-i repare si pe cei ai lui Franks
Foto: Antena 3

Cizmarul din Arad care i-a trimis presedintelui Traian Basescu o pereche de pantofi, in luna februarie, se ofera acum sa repare incaltamintea gaurita a sefului misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, surprins de fotografi cu o gaura in talpa pantofului drept.

Stefan Filipas, sau Stefy pantofarul, cum este cunoscut de aradeni, a spus ca a vazut imaginile publicate cu pantofii uzati ai lui Jeffrey Franks, iar acum vrea sa-l ajute.

"Sunt sigur ca Jeffrey Franks poarta acei pantofi nu pentru ca nu ar avea bani sa-si cumpere altii, ci pentru ca sunt comozi. Am vazut fotografiile publicate, iar eu m-am gandit sa-l ajut. Astfel, sunt dispus sa-i pun pingele sau chiar sa-i fac o pereche de pantofi noi. Dupa parerea mea, Jeffrey Franks are numarul 44 la picior. Desigur, voi folosi material romanesc de calitate pentru pingele sau pentru pantofii noi. Vreau ca Jeffrey Franks sa aiba o amintire din Romania", a spus Stefan Filipas.

Pantofarul aradean asteapta sa vada ce varianta va alege seful misiunii FMI in Romania: sa-i fie pingeliti pantofii sau sa i se confectioneze o perecehe noua. Stefan Filipas a spus ca, oricare dintre variante va alege, el va onora comanda in cel mai scurt timp. In cazul in care va dori o pereche noua, pantofarul aradean ii recomanda doua modele din productia proprie, preturile fiind de 75 si 85 de lei.

Seful misiunii FMI, cu pantofii gauriti la Cotroceni

Mai multe publicatii si posturi de televiziune au relatat ca la intalnirea pe care Jeffrey Franks a avut-o sambata, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, seful misiunii FMI ar fi purtat o pereche de pantofi cu talpa tocita, fotografii surprinzand in imagini o gaura de cativa centimetri in talpa pantofului drept purtat de Franks.

Ce alti politicieni au mai fost surprinsi cu incaltamintea rupta

Potrivit Realitatea Tv, sunt si la noi politicieni care au fost surpinsi cu pantofii rupti. De exemplu, presedintele Senatului, Mircea Geoana, s-a afisat la o reuniune importanta de partid cu o gaura la pantoful drept. Si nici Jeffrey Franks nu este singurul reprezentant al unui for economic international care a fost surprins in asemenea postura. In ianuarie 2007, presedintele Bancii Mondiale, Paul Wolfowitz, a fost prins de jurnalistii turci cu ciorapii gauriti. El a fost nevoit atunci sa-si scoata pantofii la intrarea intr-o moschee din Turcia.

Un cizmar din Arad i-a facut pantofi presedintelui Basescu

In luna februarie, cizmarul Stefan Filipas i-a trimis presedintelui Traian Basescu o pereche de pantofi confectionati in atelierul sau din Arad. Cizmarul a spus ca a decis sa-i trimita pantofii sefului statului, dupa ce l-a auzit pe acesta afirmand intr-o emisiune la radio ca ar avea nevoie de un salariu mai mare, deoarece in calitatea lui de presedinte de tara nu are voie sa poarte pantofi vechi, stalciati.

Presedintele a declarat, la inceputul lunii februarie, ca si el si-ar dori sa aiba un salariu mai mare, la fel ca toata lumea. "Trebuie sa recunoastem ca medicii sunt foarte prost platiti, ca profesorii sunt foarte prost platiti, ca functionarii sunt foarte prost platiti, ca militarii sunt foarte prost platiti, ca presedintele e foarte prost platit. (...)

Noi avem salariile pe cat produce tara, nu pe cat am avea nevoie. Si eu as vrea sa am un salariu mai mare de 1.100 de euro pe luna, mai ales ca n-am voie niciodata sa am un costum ros in coate, trebuie sa am tot timpul o camasa alba, o cravata, niste pantofi nescalciati si, pentru asta, as vrea sa am un salariu mai mare. Sunt convins ca si medicul ar vrea, dar asta produce Romania", a declarat Traian Basescu la 10 februarie.

Pantofii trimisi de cizmarul aradean presedintelui Basescu au numarul 42 si au fost confectionati din piele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#pantofi presedinte Traian Basescu, #pantofi rupti Jeffrey Franks , #stiri Traian Basescu