CSAT discuta despre inzestrarea Armatei

Joi, 21 Mai 2009, ora 08:00
1394 citiri
CSAT discuta despre inzestrarea Armatei

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se intruneste, joi, sub conducerea presedintelui Traian Basescu, intr-o sedinta in cadrul careia se va analiza inzestrarea Armatei Romaniei.

Discutiile despre programele de achizitii ale Armatei au fost amanate, pe 28 aprilie, pentru o alta sedinta CSAT, iar strategia de inzesterare a acesteia a fost aprobata, au declarat surse militare pentru NewsIn, dupa incheierea sedintei CSAT de la acea data.

Aceleasi surse au spus ca ar fi trebuit sa fie luate in discutie sase programe de inzestrare ale Armatei, unul dintre ele fiind cel referitor la cumpararea de avioane multirol.

Strategia de inzestrare a Armatei Romaniei, adoptata in sedinta din 28 aprilie, este un document care stabileste obiectivele si prioritatile pe termen mediu si lung ale inzestarii si care reprezinta, totodata, baza pentru elaborarea planului de inzestrare a Armatei si a programelor multianuale.

Comunicatul oficial al Administratiei Prezidentiale informa ca, in ceea ce priveste Planul de inzestrare a Armatei Romaniei pe termen scurt si mediu 2010 - 2015, aprobarea documentului a fost amanata pentru o sedinta viitoare a Consiliului, urmand ca intre timp sa fie discutata in cadrul Guvernului.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#sedinta CSAT, #inzestrarea armatei CSAT, #achizitie avioane multirol , #stiri Traian Basescu
Comentarii
I
i.mardan
rank 1
DE AICI VOR VENI URMATOARELE TUNURI ALE CUPLULUI DE MASONI STANISOARA-BASESCU...