Diaconescu spune ca Oprescu a inceput sa semene cu Basescu (VIDEO)

Miercuri, 23 Aprilie 2008, ora 21:39
5794 citiri
Diaconescu spune ca Oprescu a inceput sa semene cu Basescu (VIDEO)

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu, a opinat, miercuri, dupa ce a auzit discursul fostului sau coleg de partid Sorin Oprescu, ca acesta a inceput sa semene cu un personaj foarte cunoscut care adreseaza injurii deseori clasei politice, si anume cu Traian Basescu.

"Da, seamana, numai ca Sorin Oprescu, din pacate, a ales o cale foarte solitara. Este solitar si solidar cu el insusi. Pentru o victorie asa cum cel putin si-o doreste declarativ pe ecran este foarte putin", a spus Diaconescu raspunzand unei intrebari in cadrul unei emisiuni de la Realitatea Tv.

Pe de alta parte, candidatul PSD a explicat ca acuzatiile aduse de Sorin Oprescu, conform carora intreaga clasa politica s-a opus candidaturii sale, iar sistemul este unul ticalosit, sunt explicabile, avand in vedere ca 5.000 de semnaturi au fost anulate dintr-un motiv pur birocratic.

Totodata, Cristian Diaconescu l-a invitat pe Sorin Oprescu sa i se alature in lupta impotriva "sistemului ticalosit".

"Nici nu plang, nici nu ma bucur de ce i s-a intamplat lui Sorin Oprescu. Il astept alaturi de mine sa luptam impotriva sistemului ticalosit", a spus Diaconescu.

Potrivit lui senatorului PRM, Gheorghe Funar, "se gresete daca nu i se da voie sa candideze (lui Sorin Oprescu n.red.). Este vorba de aproape 5.000 de semnaturi cu CNP. Este foarte usor de identificat persoana. S-a inregistrat PCM cu oameni care au murit si oameni care nu exista, care au fost luati ca membri fondatori ai PCM. In opinia mea, ar trebui sa candieze".

"Este o lucratura politica. Este inedit inceputul de campanie si eliminarea candidatului Sorin Oprescu. BEM nu are nicio responsabilitate deosebita daca a gresit cumva in hotararea luata azi (miercuri, n.red). Nu sunt trasi la raspundere in niciun fel", a explicat Funar.

Candidatul PSD la Primaria Capitalei a adaugat ca Sorin Oprescu "isi va rezolva problema in instanta intr-o forma sau alta. Dar poate sa-si dea de cate ori vrea demisia din PSD, va fi perceput inca cateva luni ca fiind din PSD (...) Pe mine nu e suparat si nici eu nu sunt suparat pe el. Sa fim seriosi, am face o echipa buna".

Biroul Electoral Municipal a respins, miercuri, candidatura senatorului Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei dupa ce au fost invalidate peste 4000 de semnaturi de sustinere, astfel ca acestuia ii lipsesc in jur de 400 de semnaturi pentru a fi validat.

La putin timp dupa ce BEM a invalidat listele de semnaturi depuse de independentul Sorin Oprescu pentru Capitala, fostul senator PSD a organizat o conferinta de presa, la care s-a prezentat cu jumtate de ora intarziere fata de ora anuntata.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Traian Basescu, #Sorin Oprescu, #discurs, #Cristian Diaconescu , #stiri Traian Basescu