Duvaz: PD-L a cheltuit 175 de milioane de euro in campanie

Duminica, 29 Noiembrie 2009, ora 14:05
1473 citiri
Duvaz: PD-L a cheltuit 175 de milioane de euro in campanie
Foto: antena 3

Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat ca Partidul Social Democrat se afla intr-o alianta politica, nu intr-o afacere obscura.

Duvaz a mai spus ca in ultima vreme s-au facut afirmatii neadevarate cu privire la campania electorala sustinuta de PSD, specificand in acelasi timp ca detine informatii potrivit carora PD-L a cheltuit 175 de milioane de euro in campanie, adica mult mai mult decat economiile facute cu reducerea parlamentarilor pe patru ani.

"Acesti bani nu cred ca s-au facut prin donatii", a spus Duvaz, mentionand ca este vorba

despre mii de panouri publicitare si zeci de mii de alte forme de afisaz electoral.

In acelasi timp, Duvaz a declarat ca Traian Basescu ar trebui sa isi asume faptul ca este seful echipei de interese publice, "mogulul sef pe axa Udrea-Cocos".

"Toate aceasta grupare de interese economice este condusa de Traian Basescu", spune Duvaz, care, facand o paranteza, a subliniat ca "puteam sa avem buget, dar presedintele nu a vrut sa promulge legea".

Basescu a uitat colaborarea cu Vintu

De asemenea, purtatorul de cuvant al PSD-ului a spus ca nu poate sa creada cum Traian Basescu nu isi aminteste de colaborarea cu Sorin Ovidiu Vintu si a uitat cum acesta din urma l-a sustinut.

"In final am vazut ca Traian Basescu marturiseste ca s-a dus la Grivco sa dobandeasca o majoritate. Acum nu mai are nevoie de o majoritate. Are o majoritate, dar nu o foloseste ca nu-i a lui", a mai spus Duvaz, specificand ca Mircea Goana nu s-a dus cu caciula in mana la Grivco, asa cum a facut-o seful statului.

Duvaz a mai spus ca in perioada in care PSD s-a aflat la guvernare prin partidul sau nu isi aminteste ca vreuna dintre persoanele invocate ca moguli sa fi avut vreun avantaj.

Prima dezbatere a fost asa cum a vrut Traian Basescu. Urmatoarea va fi de comun acord

In ceea ce priveste dezbaterile televizate, Duvaz spune ca PSD are o zi la dispozitie pentru acestea.

"Prima dezbatere a fost asa cum a vrut Traian Basescu. Urmatoarea va fi de comun acord", spune Duvaz, mentionand ca Mircea Geoana nu are timp sa faca dezbateri televizate in fiecare zi cum ar vrea Basescu, pentru ca el trebuie sa discute cu oamenii, ceea ce este cel mai important pentru el.

"Basescu ar trebui sa iasa singur la televizor sa ne spuna ce a facut in cinci ani", a mai spus Duvaz.

Citește și:
Un fost ministru USR, în topul despăgubiților pentru terenurile pe care se va construi autostrada A7. „Sunt foarte mirat. Nu ştiam”
Un fost ministru USR, în topul despăgubiților pentru terenurile pe care se va construi autostrada A7. „Sunt foarte mirat. Nu ştiam”
Pe lista celor care vor primi despăgubiri pentru exproprierile prilejuite de construcția autostrăzii A7, alături de foşti primari, notari, oameni de încredere ai unor politicieni şi...
Cum justifică Sorin Cîmpeanu acuzațiile de plagiat la adresa sa: ”Încercări de a bloca legile educaţiei”
Cum justifică Sorin Cîmpeanu acuzațiile de plagiat la adresa sa: ”Încercări de a bloca legile educaţiei”
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a reacționat luni, 26 septembrie, după acuzațiile de plagiat apărute în presă, susținând că ”obiectivul principal al acestui articol este blocarea...