Echipa campioana, caut antrenor care sa elimine pe Liverpool

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 31 Decembrie 2009, ora 08:10
1444 citiri
Echipa campioana, caut antrenor care sa elimine pe Liverpool

"Telenovela" plecarii lui Dan Petrescu de la Urziceni a luat sfarsit, "Bursucul" semnand un contract valabil 5 sezoane cu rusii de la Kuban Krasnodar. Echipa campioana ne ofera insa un nou serial, cel al numirii unui inlocuitor.

Cum dubla mansa cu Liverpool, din Europa League, se apropie, cei de la Urziceni trebuie sa fie foarte atenti, echipa fiind practic obligata de performanele precedente la o figura cat mai frumoasa in partidele cu englezii.

Managerul general al ialomitenilor, Mihai Stoica, a anuntat deja ca a intocmit o lista de 20 de tehnicieni, toti fiind straini.

Ziare.com va prezinta lista cu posibilii antrenori ai campioanei:

Ronny Levy

Favorit in acest moment pare a fi israelianul Ronny Levy. Mihai Stoica a recunoscut in aceste zile ca a negociat cu tehnicianul iar discutiile sunt aproape finalizate. Contractul propus de ialomiteni i-ar aduce lui Levy 150.000 de euro pana la finalul sezonului, urmand ca apoi sa castige 300.000 de euro anual.

Ronny Levy s-a facut remarcat la Maccabi Haifa, club cu care a castigat 3 titluri de campion al Israelului. Dupa doua sezoane dezamagitoare, a plecat de la Haifa si, in decembrie 2008 a semnat un contract valabil un an si jumatate cu Maccabi Petah Tikva.

Un lucru interesant legat de Levy este ca acesta a fost unul dintre primii manageri israelieni care a folosit calculatorul ca mijloc de masurare a performantelor jucatorilor si de analiza tactica.

Dusan Uhrin jr.

Cehul s-a autopropus antrenor la Urziceni, declarand ca l-ar incanta o revenire in prima divizie din Romania. Apreciat pentru munca depusa atat la FC Timisoara cat si la CFR Cluj, chiar daca experienta din Gruia nu a fost foarte fericita, Uhrin ar fi mai mult o solutie "de avarie".

Walter Zenga

Italianul dat afara de Palermo pare a fi varianta perfecta pentru Unirea. A lucrat cu Mihai Stoica la Steaua, cei doi sunt buni prieteni si Zenga cunoaste foarte bine campionatul romanesc.

Cu toate acestea, fostul mare jucator al Interului nu se grabeste sa semneze o noua intelegere. El are o oferta tentanta din campionatul nord-american iar daca isi va asuma un nou angajament va renunta la compensatiile financiare pe care le primeste de la Palermo.

Cea mai noua varianta de antrenor este presedintele Traian Basescu, acesta aratandu-se dispus, in gluma, sa antreneze Unirea Urziceni.

Campioana Romaniei trebuie sa se grabeasca si sa numeasca un nou tehnician inainte de reunirea lotului pentru a putea pregati asa cum trebuie "dubla" de senzatie cu Liverpool, din saisprezecimile Europa League.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Unirea Urziceni, #antrenor nou Unirea Urziceni, #Ronny Levy antrenor Urziceni, #Unirea Liverpool Europa League , #stiri Traian Basescu