Lansarea lui Blaga, intarziata de discursul lui Basescu

Marti, 08 Aprilie 2008, ora 16:50
2611 citiri
Lansarea lui Blaga, intarziata de discursul lui Basescu

Lansarea candidatului PD-L la Primaria Generala, programata marti la ora 12.00, in Parcul Titanii din Bucuresti, a fost intarziata aproape o jumatate de ora, de discursul presedintelui Traian Basescu, de la bilantul Ministerului Apararii.

Televiziunile nu au intrerupt mesajul sefului statului despre Irak, Afganistan si salariile soldatilor, considerat mai interesant decat anuntarea candidaturii lui Blaga.

PD-L si-a lansat oficial, marti, candidatul la Primaria Capitalei, in persoana lui Vasile Blaga, secretarul general al PD-L. Candidatul Blaga a luat cuvantul si a spus ca porneste in campania electorala sub un bun augur, vremea senina:

"Multumesc partidului pentru incredere si tuturor pentru nominalizare si sunt onorat de cei care au luat cuvantul sa ma sustina in aceasta dificila misiune. Ce zi frumoasa am ales sa anuntam candidaturile, eu pentru Primaria Generala, Liviu Negoita pentru Primaria sectorului 3... Voi castiga Primaria Capitalei, asa cum el va castiga sectorul 3".

Blaga a recunoscut ca nu este bucurestean, "ca majoritatea celor care locuiesc aici".

"Candidez la Primaria Generala pentru ca doresc sa realizam din Bucuresti un oras modern european, pentru ca am experienta si calificarea potrivita de a fi primar general. Candidez pentru ca iubesc Bucurestiul, sunt bucurestean prin adoptie, ca majoritatea dintre dumneavoastra".

Liviu Negoita, vicepresedintele PD-L si primar al sectorului 3, este si seful de campanie a lui Vasile Blaga.

Negoita a sustinut ca va face tot posibilul pentru a-i convinge pe bucuresteni ca Blaga este cea mai buna solutie pentru Capitala, intrucat cunoaste in detaliu problemele orasului.

Seful de campanie al candidatului democrat-liberalilor la Primaria Capitalei a subliniat avantajele lui Blaga, in fata celorlalti candidati: "Este un om onest, un bun profesionist, un om de onoare care iubeste Bucurestiul si pe bucuresteni".

Ceremonia PD-L s-a desfasurat in Parcul Titanii din sectorul 3, unde au luat cuvantul, printre alti sustinatori, regizorul de teatru Alexandru Darie si actorul Marcel Iures.

Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Aproximativ 1,8 milioane de cetăţeni din Macedonia de Nord sunt aşteptaţi miercuri la vot pentru a alege viitorul preşedinte al ţării, transmit AFP şi DPA. Secţiile de votare s-au...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#PD, #alegeri , #stiri Traian Basescu