Nicula acuza din nou: In spatele sotilor Ridzi sunt sponsorii lui Basescu

Miercuri, 24 Iunie 2009, ora 19:54
2981 citiri
Nicula acuza din nou: In spatele sotilor Ridzi sunt sponsorii lui Basescu

Senatorul PSD Cosmin Nicola abia asteapta sa fie adus in instanta de sotii Ridzi intr-un proces de calomnie, pentru ca, spune el, va aduce dovezi despre cine se afla cu avevarat in spatele acestui cuplu, si anume "cercuri puternice de afaceri, sponsori ai campaniei lui Traian Basescu".

"Voi spune la proces cine a creat acest cuplu politic, cine i-a sustinut in permanenta si cine i-a propulsat in functii atat de inalte, pentru ca nu va imaginati, cumva, ca doi anonimi din Valea Jiului puteau sa faca pe cont propriu asemenea cariere", a afirmat Nicula, pentru InPolitics.

"In spatele celor doi se afla cercuri puternice de afaceri, sponsori ai campaniei lui Traian Basescu, iar sumele exorbitante, nejustificate, care sunt dirijate de la buget catre proiectele din regiune ale doamnei Ridzi sunt un mod a de rasplati respectivii sponsori", mai sustine Nicula, potrivit sursei citate.

In plus, senatorul PSD isi mentine acuzatiile formulate in urma cu cativa ani, conform carora Monica Ridzi si-ar fi obtinut diplomele ilegal, devenind doctor in doar un an.

Pe de alta parte, Cosmin Nicula se declara convins ca nu va exista niciun proces de calomnie, pentru ca sotii Ridzi ar stii ce informatii are impotriva lor, si "o vor lasa, discret, moarta".

Liderul PSD Deva, Vasile Cosmin Nicula, o acuza pe Monica Iacob Ridzi ca a folosit 500.000 de euro din cei 628.000 de euro pe care i-a scos din bugetul Ministerului Tineretului pentru afacerile sotului ei, primar la Petrosani.

Concret, el afirma ca Ridzi a pus acesti bani garantie de participare la o licitatie pentru montarea unei telegondole in Parang.

Sotul ministrului Turismului, Tiberiu Iacob Ridzi, a sustinut miercuri ca acuzatiile ca ar fi cheltuit prea mult pentru o telegondola nu specifica faptul ca este vorba de un proiect de amenajare mai vast, care va genera locuri de munca.

Tiberiu Iacob Ridzi a mai spus ca PSD nu a facut altceva in 20 de ani decat sa ii manipuleze pe oamenii din zona Jiului, iar cand PD-L vine cu un proiect constructiv i se pun bete in roate.

Eveniment Quarterly Report

Primar filmat când jignește o persoană seropozitivă: "Mie mi-e frică să stau lângă un om de genul ăsta! Nu vă apropiați!" VIDEO
Primar filmat când jignește o persoană seropozitivă: "Mie mi-e frică să stau lângă un om de genul ăsta! Nu vă apropiați!" VIDEO
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) va analiza comportamentul primarului din judeţul Bacău filmat când îi spunea unei persoane seropozitive: ”Aveţi o boală...
Cum va rezolva România problema exportului de cereale din Ucraina. Întâlnire între șefii de Guvern la Kiev
Cum va rezolva România problema exportului de cereale din Ucraina. Întâlnire între șefii de Guvern la Kiev
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, vineri la Buzău, că partea ucraineană s-a ţinut de cuvânt cu privire la exportul cerealelor din Ucraina. Ciolacu a anunţat o deplasare la Kiev, unde...
#soti Ridzi Basescu, #afaceri soti Ridzi, #telegondola Parang, #sponsori campanie Basescu, #acuzatii Cosmin Nicula , #stiri Traian Basescu