Norica Nicolai: Traian Basescu a pierdut alegerile

Miercuri, 02 Decembrie 2009, ora 18:00
4076 citiri
Norica Nicolai: Traian Basescu a pierdut alegerile

Faptul ca Traian Basescu apeleaza la mesaje publice ale sotiei sale pentru a castiga simpatie este un semn ca a pierdut alegerile, a declarat, miercuri, Norica Nicolai.

Norica Nicolai considera ca scrisoarea deschisa a Mariei Basescu, in care sustine ca nu a fost niciodata lovita de presedinte, asa cum a afirmat Mircea Dinescu, este "o incercare eroica pentru o femeie sa ii ia apararea sotului", un barbat care pierde puterea.

"Cred ca in momentul de fata presedintele a pierdut legerile pentru ca a apelat la acest ultim mod de a castiga simpatia publica(...). Pot sa o inteleg pe Maria Basescu, ca femeie", a declarat Norica Nicolai, la Antena 3, adaugand ca staff-ul de campanie al lui Traian Basescu i-a cerut Primei Doamne a Romaniei sa faca aceasta declaratie.

"Sunt convinsa ca staff-ul de campanie al lui Basescu i-a cerut acest lucru, pentru ca doamna Basescu in toti acesti ani nu a simtit nevoia si nu a facut precizari cu privire la situatii in care a fost implicat", a declarat Norica Nicolai.

Prima Doamna a Romaniei, Maria Basescu, a transmis marti, 2 decembrie, o scrisoare deschisa presei, prin intermediul fiicei ei, Ioana Basescu, prin care infirma categoric ca Traian Basescu ar fi batut-o, asa cum a declarat recent Mircea Dinescu, si i-a cerut acestuia scuze publice pentru afirmatiile facute.

Citeste si:
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că au fost pregătite două variante de rezervă cu privire la locul în care se va desfăşura Congresul şi e posibil ca acesta să se...
Cine este Andrei Muraru, istoricul acreditat oficial ca ambasador al României în SUA
Cine este Andrei Muraru, istoricul acreditat oficial ca ambasador al României în SUA
Istoricul Andrei Muraru a fost acreditat oficial de Casa Albă ca ambasador al României în SUA, conform unui mesaj publicat sâmbătă de diplomatul român pe pagina sa de Facebook. Atașând...
Sursa: Ziare.com