Spiru Haret si-a trimis studentii la vot pentru Traian Basescu

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 08:26
5281 citiri
Spiru Haret si-a trimis studentii la vot pentru Traian Basescu

Asociatia Absolventilor Universitatii Spiru Haret i-a indemnat pe actualii studenti ai institutiei de invatamant sa voteze pentru Traian Basescu.

Autointitulatii "haretisti" au pornit un val de mailuri in care il ridica in slavi pe Basescu si il acuza pe Mircea Geoana de faptul ca, odata venit la Cotroceni, o va pune pe Ecaterina Andronescu la Ministerul Educatiei, aceasta fiind dusmanul Universitatii Spiru Haret.

Un document prezentat de Gardianul de luni arata ca "haretistii" sustin ca duminica "este o zi care poate insemna debutul unui nou razboi instrumentat de Ecaterina Andronescu si PSD. O noua guvernare PSD inseamna un nou mandat la Ministerul Educatiei al aceleiasi Ecaterina Andronescu, care raspunde comenzilor politice, fara discernamant, si care vrea sa darame, fara sa clipeasca, munca noastra, a haretistilor, de aproape 20 de ani si sa bulverseze iremediabil sistemul national de invatamant".

In consecinta, studentii de azi si absolventii sunt indemnati sa mearga la vot cu familiile si prietenii si sa aleaga "cu inima un presedinte puternic si neaservit, un presedinte care nu batjocoreste valori si performante cladite ani de zile, un presedinte care lupta cu sistemul ticalosit".

Votul pentru Traian Basescu este justificat si de faptul ca acesta a mediat conflictul dintre fostul ministru al Educatiei si universitate, "desi o alta atitudine i-ar fi adus avantaje in plan politic".

"Pentru noi, faptul ca presedintele Traian Basescu a tratat cu obiectivitate conflictul dintre Ecaterina Andronescu si Universitatea Spiru Haret, desi o alta atitudine i-ar fi adus avantaje in plan politic, a fost un act de curaj si onestitate. Ne-a dat, fara sa stie, increderea ca ne vom castiga dreptatea in justitie si ca in tara aceasta mai sunt inca oameni corecti", potrivit documentului citat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alegeri prezidentiale 2009, #alegeri decembrie 2009, #turul 2 prezidentiale, #Spiru Haret vot, #Spiru Haret Basescu , #stiri Traian Basescu