Tariceanu: Filmul prezentat de televiziuni reflecta adevarul

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 21:07
5181 citiri
Tariceanu: Filmul prezentat de televiziuni reflecta adevarul

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care a fost prezent la mitingul de la Ploiesti in timpul caruia se presupune ca Traian Basescu a lovit un copil, povesteste ce s-a intamplat dupa evenimentul cu pricina, precizand insa ca nu i se pare "bine pentru Romania" sa-si petreaca ultimele zile de campanie electorala concentrandu-se pe evenimentul respectiv.

"Nu pot face abstractie de faptul ca eram pe scena, la Ploiesti, in seara cu pricina", scrie Calin Popescu Tariceanu pe blog.

Recunoscand ca nu a vazut exact ce s-a intamplat intre Traian Basescu si acel copil, Tariceanu afirma ca "filmul prezentat in aceste zile la televiziunile din Romania reflecta adevarul".

"Am parasit locul concertului intr-un microbuz, impreuna cu Traian Basescu si cu cativa lideri ai PNL si ai PD. Atunci, a inceput o discutie despre faptul ca Traian Basescu ar fi lovit un copil in timpul concertului.

Pe acest fond s-a manifestat o preocupare foarte serioasa din partea lui Traian Basescu personal fata de acest gest al sau, la care el s-a referit ca fiind o greseala.

Pe de alta parte, acel fapt era comentat si de unii ziaristi aflati in apropierea scenei, in conditiile in care in acea zona fusesera mai multe camere de luat vederi. Din aceasta cauza, personal chiar am ramas cu impresia ca unele suporturi media au facut referire la acest subiect inca din 2004", povesteste fostul partener de campanie electorala al actualului presedinte.

Tariceanu chiar s-a gandit la un posibil mesaj de scuze din partea lui Traian Basescu, si a fost surprins cand, a doua zi, presa nu a relatat despre incident.

"Am sperat ca este posibil sa nu fi fost un incident chiar atat de grav, pe cat mi se crease impresia", mai scrie Tariceanu pe blog. (M.M.)

Eveniment Quarterly Report

Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Toți aleșii PSD de Vaslui sunt legați într-un fel sau altul de fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu, fiind realeși în Parlament de mai multe ori, chiar dacă...
USR are un nou viceprimar în Sectorul 2. Cine este Andrei Panaitescu
USR are un nou viceprimar în Sectorul 2. Cine este Andrei Panaitescu
Reprezentanţii filialei USR Bucureşti au anunţat că, la şedinţa Consiliului Local Sectorului 2 de miercuri, 27 septembrie, a fost ales în funcţia de viceprimar consilierul local din partea...
#Tariceanu incident Ploiesti, #Tariceanu Basescu Ploiesti 2004 , #stiri Traian Basescu