Traian Basescu merge in zonele inundate, la Patrauti si Dorohoi

Vineri, 02 Iulie 2010, ora 13:41
4234 citiri
Traian Basescu merge in zonele inundate, la Patrauti si Dorohoi
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu se duce vineri sa viziteze comuna Patrauti si orasul Dorohoi, localitati grav afectate de inundatiile din ultimele zile.

Traian Basescu va ajunge in jurul orei 14.00 la Patrauti, si la 16.00 in Dorohoi, a declarat pentru Ziare.com purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan.

La Patrauti 11 locuinte au fost distruse complet de o viitura provocata de ruperea unui iaz al Directiei Silvice.

Si premierul Emil Boc a anuntat ca se va deplasa, vineri, in localitatile Saucesti si Schineni din judetul Bacau, grav afectate de inundatiile din ultima perioada.

Premierul Boc viziteaza din nou zonele inundate din Moldova

Emil Boc si membrii Cabinetului sau au vizitat zilele trecute mai multe zone inundate din judetele Suceava, Galati, Braila si Neamt.

Pentru vineri mai au programate deplasari in zonele inundate ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, la Bacau, si ministrul Agriculturii, Mihai Dumitru, la Iasi, dupa ce joi s-au aflat in zone afectate de inundatii ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.

Udrea, despre inundatii: E datoria noastra sa fim alaturi de cei greu incercati

Potrivit unei informari de joi a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, peste 160 de localitati din 22 de judete fusesera inundate, in ultimele 24 de ore, iar aproape 900 de persoane fusesera evacuate din case, in vreme ce peste 2.800 de angajati ai MAI si ai altor structuri au intervenit pentru salvarea persoanelor si limitarea pagubelor.

Inundatiile fac prapad: noi viituri si mii de oameni evacuati - urmareste evolutia

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Traian Basescu vizita sinistrati, #vizita Patrauti Dorohoi , #stiri Traian Basescu