Un rapidist povesteste un episod nestiut despre Basescu: "Si-a iesit din minti"

Joi, 03 Ianuarie 2013, ora 22:11
6282 citiri
Un rapidist povesteste un episod nestiut despre Basescu: "Si-a iesit din minti"

Scriitorul George Stanca, suporter cunoscut al Rapidului, a povestit modul in care a reactionat Traian Basescu dupa ce George Copos nu i-a recunoscut meritele pentru modernizarea stadionului din Giulesti.

In perioada in care a fost ministru al Transporturilor, Traian Basescu a contribuit decisiv la constructia unei peluze a stadionului din Giulesti, numai ca George Copos a sustinut ca sunt doar meritele lui Nicolae Vacaroiu.

Drept urmare, nemultumit de atitudinea lui Copos, Traian Basescu a facut o criza de nervi si a refuzat sa mai stea in tribuna oficiala langa Copos, preferand peluza.

"Peluza nu a fost inchisa de Vacaroiu. Jumatate a fost rezolvata de Traian Basescu, dar lui nu i-au fost atribuite meritele. Tocmai din acest motiv nu a mai venit la tribuna oficiala. Si-a iesit din minti, nu mai suporta ideea ca nu i s-au recunoscut meritele! El a atribuit niste bani si asa s-a inchis peluza din Giulesti, dar toate meritele i-au fost acordate lui Vacaroiu. A fost o greseala mare comisa de George Copos", a povestit George Stanca.

Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor intre 1996 si 2000, in guvernele Ciorbea, Radu Vasile si Isarescu.

Desi in acea perioada spunea ca este un fan infocat al Rapidului, ulterior Basescu a admis ca este stelist.

In ultimii ani, presedintele a refuzat sa mai asiste la meciurile de fotbal din Romania invocand huliganismul prezent pe stadioane.

C.M.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com