Unde isi petrec Pastele politicienii?

Sambata, 18 Aprilie 2009, ora 11:01
1578 citiri
Unde isi petrec Pastele politicienii?

Inaltii oficiali ai Romaniei isi vor petrece Pastele la rude sau vizitand destinatii turistice din Romania.

Presedintele Traian Basescu a sosit vineri dupa-amiaza in Bucovina unde va petrece Pastele alaturi de sotia sa, raspunzand astfel invitatiei Elenei Udrea, care a initiat programul "Pastele in Bucovina", relateaza Adevarul.

Presedintele va merge duminca si pe litoral pentru a asista la concertul sustinut de Goran Bragovici. Ministrul Turismului, Elena Udrea, va avea si ea acelasi program.

Premierul Emil Boc si prim-vicepresedintele Theodor Stolojan vor petrece Pastele in Ardeal, impreuna cu familiile, iar vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, pleaca sambata la Ierusalim.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, va merge la Inviere la catedrala din vestul Ploiestiului, iar Pastele il va petrece cu parintii pe Valea Doftanei.

Mircea Geoana merge, impreuna cu sotia si copii, la Constanta.

Regele Mihai, insotit de regina Ana si de copiii lor, vor participa la Slujba de Inviere care va fi oficiata la Catedrala Mitropolitana din Iasi.

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, va fi nas de botez in a doua zi de Paste. Sarbatoarea Invierii o va petrece in familie, alaturi de fratele sau, comisarul european Leonard Orban.

Fostul presedinte Ion Iliescu va ramane acasa de Paste, impreuna cu sotia, Nina. "Nu plecam nicaieri. Sarbatorile le petrecem acasa, in familie". "Vom vedea cum ne simtim, rezistam mai greu in picioare", a explicat Iliescu pentru Gandul.

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, va petrece sarbatorile sub lumina reflectoarelor, departe de familie. "Voi duce copiii si familia la Casa Obarsiei, dar voi veni la sfarsitul saptamanii la Bucuresti, ca am filmari, merg la TV", a marturisit C.V.Tudor.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#politicieni petrec Pastele , #stiri Traian Basescu