Voinescu: Daca USL il suspenda pe Basescu, o va face mai atent

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 18:00
2529 citiri
Voinescu: Daca USL il suspenda pe Basescu, o va face mai atent

Vicepresedintele PDL Sever Voinescu e de parere ca USL nu a renuntat la ideea suspendarii presedintelui Traian Basescu si ca va reincepe procesul daca va avea o majoritate solida in Parlament.

"Scopul pentru care USL s-a unit e de a-l schimba pe Traian Basescu, nu vor renunta la el. Daca o fac, or sa o faca putin mai atent. Daca vor avea ocazia, adica o majoritate solida, o vor face", a spus Voinescu, pentru Ziare.com.

El vede si o continuare a confruntarii dintre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu.

"Victor Ponta simte ca e momentul confruntarii directe cu Traian Basescu, l-a vazut pe Crin Antonescu cat e de strident si ineficient, asa ca preia el. Ponta vede relatia cu Basescu precum un meci de 'brat de fier'", considera deputatul PDL.

Ideea unei nou suspendari a lui Traian Basescu - a treia - a fost relansata de Crin Antonescu. Liderul PNL a spus ca seful statului va fi suspendat daca USL va castiga alegerile, iar Basescu nu-l va numi premier pe Victor Ponta.

Ultima suspendare a lui Basescu a avut loc in vara, dar ea a esuat din cauza faptului ca, desi majoritatea a votat pentru demiterea presedintelui, referendumul nu a fost validat intrucat nu a intrunit cele 50% necesare.

#Voinescu suspendare Traian Basescu, #Voinescu Ponta confruntare Basescu , #suspendare Basescu