Voinescu: Sper ca suspendarea lui Basescu sa fie ultima dorinta a celor din USL

Miercuri, 04 Iulie 2012, ora 15:42
2330 citiri
Voinescu: Sper ca suspendarea lui Basescu sa fie ultima dorinta a celor din USL
Foto: presidency.ro (Arhiva)

Vicepresedintele PDL Sever Voinescu a declarat miercuri ca spera ca suspendarea lui Traian Basescu de catre cei din USL sa fie "ultima lor dorinta", adaugand ca toate aceste actiuni se vor intoarce la un moment dat impotriva celor din Uniune.

"Ar fi bine daca ar fi ultima dorinta. Din multe motive, ar fi bine daca ar fi ultima dorinta, dar nu e ultima dorinta. E o dorinta intr-un sir de alte dorinte care de fapt au un unic scop evident si anume acela de a confisca cu totul, intr-o maniera brutala, unilaterala, statul", a spus Voinescu.

Acesta a adaugat ca nu persoana este importanta in aceasta situatie, ci maniera in care cei din USL doresc sa conduca in forta statul roman.

"Pana la urma, nu este importanta persoana aici, nu vorbim despre un politician sau altul, despre un lider politic sau altul. Eu cred ca cel mai important lucru in momentul acesta este acela de a privi la maniera in care se desfasoara toate aceste schimbari si cred eu ca este de datoria oricui sa constate alarmat ca lucrurile in Romania derapeaza grav.

Repet, (...) e vorba de un anume fel de a prelua si de a conduce in forta statul roman", a sustinut democrat-liberalul.

Vicepresedintele PDL a mai spus ca, "pana la urma, scopul final este acela de a domina tot, de la justitie pana la resursele tarii, fara rest si fara a da socoteala cuiva".

"Ceea ce face USL-ul asta cred ca se va intoarce la un moment dat impotriva lor", a completat Voinescu. El a declarat ca USL va continua sa schimbe tot ceea ce inseamna conducere in domeniul Justitiei si vor numi oameni "obedienti care vor lucra din noi la ordine".

"Din punctul meu de vedere, vor schimba cam tot ce inseamna conducere in domeniul Justitiei unde cel mai probabil vor numi oameni obedienti care vor lucra din nou la ordine. Dar eu sper din suflet ca acest lucru sa nu mai fie posibil. Eu nu cred ca vreun corp profesional in momentul acesta in Romania ar mai putea fi dispus sa accepte sa fie controlat politic chiar si de o putere atat de agresiva precum este USL-ul", a mentionat vicepresedintele PDL.

Acesta a mai spus ca PDL va continua cu toate mijloacele democratice "care le mai stau inca la dispozitie" sa apere statul si democratia.

"Vom continua dupa toate puterile noastre si vreau sa subliniez cu toate mijloacele democratice care ne mai stau inca la dispozitie, sa aparam statul, sa aparam independenta justitiei, asa cum am facut-o intotdeauna si sa incercam sa aparam democratia in Romania", a conchis Sever Voinescu.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Sever Voinescu suspendare Basescu, #suspendare Basescu dorinta USL, #USL suspendare Traian Basescu , #suspendare Basescu