Administratia Prezidentiala l-a invitat pe Ponta la aniversarea aderarii la NATO

Luni, 31 Martie 2014, ora 15:59
1944 citiri
Administratia Prezidentiala l-a invitat pe Ponta la aniversarea aderarii la NATO

Purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu, Bogdan Oprea, a declarat, luni, ca Administratia Prezidentiala l-a invitat pe premierul Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, printr-o invitatie oficiala scrisa, transmisa in data de 26 martie.

"Administratia Prezidentiala l-a invitat pe prim-ministrul Guvernului Romaniei, Victor Viorel Ponta, la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, organizate la Palatul Cotroceni, luni, printr-o invitatie oficiala scrisa, transmisa in data de 26 martie", precizeaza Bogdan Oprea.

10 ani de cand Romania e tara NATO - mesaje politice in contextul anexarii Crimeii

Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu mentioneaza ca, in aceeasi zi si tot prin invitatii oficiale scrise, au fost invitati la acest eveniment presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca seful statului, Traian Basescu, "trage" azi o petrecere ca sa aniverseze zece ani de la aderarea la NATO, desi meritul pentru acest lucru apartine fostilor presedinti Constantinescu si Iliescu si fostului premier Adrian Nastase.

"Vreau sa spun, pentru ca toata lumea aniverseaza zece ani de la intrarea in NATO, eu cred ca ar trebui sa aniverseze cei care au un merit pentru intrarea noastra in NATO: presedintele Constantinescu, premierii de atunci, presedintele Iliescu, primul-ministru Adrian Nastase. Ei sunt cei care ne-au adus in NATO, ca sa traga o petrecere azi presedintele Basescu, care nu are nicio legatura, bineinteles, cu NATO. El e cu petrecerile de dupa", a spus Ponta.

Ponta: Basescu trage azi o petrecere, dar el nu e cu NATO, e cu petrecerile de dupa (Video)

De asemenea, la finalul sedintei BPN al PSD, premierul Ponta a declarat ca nu a mers la ceremonia de la Palatul Cotroceni dedicata aniversarii a zece ani de la aderarea la NATO pentru ca avea "treaba", el sustinand ca aceia "care dau cu paharelele de sampanie" azi nu au avut niciun merit in aderare.

Intrebat de ce nu a mers la ceremonia de la Cotroceni, Ponta a raspuns: "Aveam treaba. Si acum am treaba la Guvern".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#invitatie Ponta Cotroceni NATO, #aniversare NATO invitatie Victor Ponta, #Romania aniversare intrare NATO , #Victor Ponta